The Magic Show: Uitzending week 126

Op 6 april zullen alle burgers van Qapital zich verzamelen in het Ziggodome. De aankomende weken zullen The Magic Show en Q-dance je voorbereiden op dit evenement. Verschillende leiders worden uitnodigt en je voorzien van inside information, er zijn interview, winacties en nog veel meer. Deze maandag begint al gelijk goed. Er zal een resident mix zijn van Rebourne gevolgt door Zatox en drie getalenteerde artiesten die zullen optreden in area 3 op Qapital. Dit zijn Festuca, Emperador en D-Droned.

Rebourne, artiest bij Fusion Records, zal je maandagavond gelijk in de goede stemming brengen. Als één van de meest getalenteerde talenten in de scene is hij druk bezig zijn plek naar de top te veroveren. Met zowel support van mede artiesten als de fans is Rebourne een artiest om in de gaten te houden.

De tweede artiest in The Magic Show heeft geen introductie nodig. Deze hardstyle master uit Italie lanceerde onlangs zijn nieuwe label “Unite Records”. Daarnaast vindt je hem wekelijks op ’s werelds grootste podia en zal hij op 6 april de weg wijzen. We hebben het natuurlijk over Zatox! Wees voorbereid op een onvergetelijke set.

De maandagavond zal afgesloten worden door drie artiesten die zullen optreden in area 3 van Qapital. Dit zijn Festuca, Emperador en D-Droned. In dit uur kun je genieten van hun sounds waarmee ze een plek op dit evenement verworven hebben.
Al met al redenen genoeg om maandagavond in te tunen op Q-dance radio voor The Magic Show!

Timetable:

Maandag:
Q-dance Radio
20:00 – 21:00 Rebourne
21:00 – 22:00 Zatox
22:00 – 23:00 Festuca, Emperador and D-Droned

Volg The Magic Show op jouw favoriete Social Media:
twitter.com/themagicshow
youtube.com/titamagicshow
facebook.com/titamagicshowVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 24-02-2013 om 21:37 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Festuca 25-02-2013 @ 16:31:39

:)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook