The Magic Show: Uitzending week 43

Deze week zijn we al weer toe aan de 43ste editie van The Magic Show, en deze week zullen jullie net als altijd 3 uur kwaliteitsmuziek te horen krijgen. De planning bestaat uit 2 The Magic Show residents, Koldsa en Radical Redemption, en er is een speciale gastmix door The Krusaders!

De podcast wordt deze week afgetrapt door Koldsa. Een naam die zeker niet onbekend is bij The Magic Show. Koldsa zal jullie opnieuw voorzien van een uur met gevarieerde tracks, die vooral de euforische kant van hardstyle zullen laten zien. Deze week zal hij wat extra aandacht schenken aan een van de pioneers van hardstyle: Showtek. De set zal de verwachtingen van zijn set op de Insomnia stage op The Qontinent alleen maar opdrijven.

Als tweede zal een andere resident van The Magic Show aantreden. Radical Redemption zal jullie wederom trakteren op een 60 minuten durende hardstyle-set die de donkere kanten van hardstyle zal verkennen. Zeker iets wat je niet mag missen, helemaal als je in je achterhoofd houdt dat hij dit jaar samen met Chain Reaction zal draaien op de The Magic Show stage op The Qontinent.

En dan ten slotte, de gasten. The Magic Show vroeg de twee broers, genaamd The Krusaders (Scantraxx), om ons maandagavond te vergezellen. Ze zijn niet onbekend met het draaien bij The Magic Show, ze hebben namelijk al eens een set verzorgd, en wel in week 6, waarbij ze zeker niet teleurstelden. Verwacht van The Krusaders een gevarieerde set met een mengeling van vette tracks!

Maar er is meer dat je moet weten!

Over 2 weken is het tijd voor één van de meest spectaculaire festivals in Europa! In België vlak bij Gent zullen drie dagen lang duizenden feestgangers bij elkaar komen om hun favoriete Hard Dance muziek te luisteren. The Magic Show heeft het genoegen om twee area’s te hosten dit jaar en ze zullen er een twee onvergetelijke dagen van maken! Daarnaast kun je nu ook nog exclusieve The Magic Show T-Shirts kopen!

Op vrijdag zullen The Magic Show residents San Miquel & Mind.Illusion het avontuur op The Qontinent openen op de Hardtraxx.nl pre-party op de camping. Zorg er voor dat je op tijd bent, want The Magic Show artiesten zullen je een paar dikke nieuwe tracks laten horen!

Zaterdag presenteert The Magic Show jullie de “The Magic Show” area. Op deze stage laat The Magic Show jullie een grote diversiteit aan hardstyle horen. Er zijn DJ’s uit 5 verschillende landen en 13 verschillende labels. Deze DJ’s laten je alle soorten hardstyle horen die jullie tot nu toe hebben gehoord. The Magic Show zal openen met een dikke early set en zal daarna opbouwen met de beste melodiën die je ooit hebt gehoord, de fijnste Italiaanse tracks om te eindigen met het rauwere stampwerk zodat je ’s nachts zeker goed kunt slapen om zondag weer helemaal fris te zijn. Dat zul je zeker nodig hebben…

Op de zondag zal The Magic Show haar Insomnia concept voor de tweede keer tot leven brengen. Vorige maand werd deze area voor het eerst succesvol georganiseerd en deze keer gaat The Magic Show dat zeker overtreffen. Voor een podium waar alle diehards staan, waar iedereen elkaar begrijpt en waar iedereen los wilt gaan moet je zeker langs komen. Van het begin tot het einde zal de dag in het teken staan van jouw ergste nachtmerries, krijsende screeches, snoeiende basslines en duistere vocalen zijn de sleutelwoorden van Insomnia. Met artiesten als o.a. The Beholder, Crypsis en Chris One ben je verzekerd van de beste rauwe hardstyle die je je kunt wensen.

Volg The Magic Show op je favoriete sociale netwerk:
twitter.com/titamagicshow
youtube.com/titamagicshow
facebook.com/titamagicshow

Luister naar een van onderstaande stations:

Timetable

Maandag:
Q-dance Radio (http://radio.q-dance.nl)
20:00 – 21:00 Koldsa
21:00 – 22:00 Radical Redemption
22:00 – 23:00 The Krusaders

Woensdag:
(www.dancetunesradio.com)
14:00 – 15:00 Koldsa
15:00 – 16:00 Radical Redemption
16:00 – 17:00 The KrusadersVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 01-08-2011 om 11:45 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook