The Magic Show: Uitzending week 47

Deze week presenteert The Magic Show je de derde show in de “Fusion Weken,” met meer Fusion artiesten dan ooit tevoren. In deze speciale aflevering focussen we ons op enkele van de beste artiesten die Fusion Records te bieden heeft. De uitzending begint met het nieuwste Fusion lid Profite, opgevolgd door een één uur durende mix van Slim Shore en Nitrouz. Om de show te besluiten zullen Frequencerz het laatste uur voor hun rekening nemen.

Nog maar net getekend bij Fusion Records, met een mooie toekomst nog voor zich, zal Profite zich voor het eerst presenteren aan The Magic Show luisteraars. Je mag van Profite een eurorische set verwachten. Hij zal beginnen om 20:00 (GMT) op maandag avond, zorg dat luistert.

Slim shore zal dit weekend een LIVE set verzorgen op Mysteryland. Hij zal samen met de relatief nieuwe Fusion artiest Nitrouz het tweede uur voor zijn rekening nemen. Dit is Nitrouz eerste optreden in The Magic Show, Slim Shore heb je al eerder gehoord! Samen zullen ze na Profite een gevarieerde set met verschillende aspecten uit het hardstyle genre verzorgen.

Om de maandag avond af te ronden verwelkomt The Magic Show Frequencerz in de studio. Dit Fusion Records duo heeft onlangs opgetreden op The Qontinent en Decibel, en zullen onder andere nog te zien zijn op Thrillogy. Dit zijn zeker geen nieuwkomers in The Magic Show. Ze zullen je avond afsluiten in stijl, zorg dat je dit niet mist!

Volg The Magic Show op je favoriete social media:
www.twitter.com/titamagicshow
www.youtube.com/titamagicshow
www.facebook.com/titamagicshow

Luister op één van de onderstaande stations:

Timetable

Maandag:
Q-dance Radio (radio.q-dance.nl)
20:00 – 21:00 Profite
21:00 – 22:00 Slim Shore & NitrouZ
22:00 – 23:00 Frequencerz

Woensdag:
(www.dancetunesradio.com)
14:00 – 15:00 Profite
15:00 – 16:00 Slim Shore & NitrouZ
16:00 – 17:00 FrequencerzVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 29-08-2011 om 19:32 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook