The Magic Show: Uitzending week 62

Deze week heeft The Magic Show een hele vette uitzending voor jullie in petto. Ook dit keer zijn er twee mixen van onze resident artiesten en een speciale gast. Kodex en Mind.Illusion zullen de show beginnen en als afsluiter zijn er de Alpha².

Kodex, artiest bij Dutch Master Works, is één van de meest veelzijdige artiesten vandaag de dag. Zijn releases kennen een grote variatie in harde kicks, vette melodieën en goede vocals. Al deze ingrediënten vind je terug in zijn set aankomende maandag in The Magic Show.

Mind.Illusion zet het hele jaar al elk evenement op zijn kop met waanzinnige livesets. Het jaar loopt tegen het einde en wie weet wat Mind.Illusion voor toekomstplannen heeft? Het is niet te voorspellen waar deze getalenteerde artiest jullie nu weer mee gaat verassen. Zorg dus dat je luistert en kom er zelf achter.

Als afsluiter van deze editie van The Magic Show hebben we de Alpha² in de studio die jullie zullen voorzien van een knallend uur. Dit jaar heeft hun label, A2 Records, bewezen één van de meest succesvolle labels te zijn. Zonder enige twijfel wordt dit een memorabele editie van The Magic Show.

Timetable Maandag:
Q-dance Radio
20:00 – 21:00 Kodex
21:00 – 22:00 Mind.Illusion
22:00 – 23:00 Alpha²

Timetable Zondag:
Fear.FM
11:00 – 12:00 Kodex
12:00 – 13:00 Mind.Illusion
13:00 – 14:00 Alpha²

Volg The Magic Show op je favoriete social media:
twitter.com/titamagicshow
youtube.com/titamagicshow
facebook.com/titamagicshowVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 08-12-2011 om 23:59 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook