The Magic Show: Uitzending week 79

The Magic Show heeft aankomende week weer 3 uren aan dikke hardstyle voor jullie geprogrammeerd. Twee resident artiesten en de gast mix zorgen ervoor dat je week knallend begint. Kodex en Koldsa zijn met Waverider de artiesten van week 79 in The Magic Show.

Kodex is de zeer getalenteerde Oostenrijker van het label Dutch Master Works. Zijn nieuwe tracks zijn beter dan ooit en dit gaat niet onopgemerkt voorbij. Kodex is een artiest die al zijn energie legt in elk optreden en bij het maken van een track. Zorg dat je maandag luistert voor een zeer gevarieerde set van deze resident artiest.

Waverider, getekend bij Gold Records, is een fantastische artiest om je maandagavond knallend voort te zetten. Zijn producties hebben altijd een ontzettend goede atmosfeer en doen het altijd goed bij het grote publiek. Met zijn goede performance achter de DJ decks laat hij altijd een grote indruk achter.

Als afsluiter deze week is Koldsa in de show. Deze resident heeft bewezen een ware performer te zijn wanneer het aankomt op mixen en het draaien van de juiste tracks. Hij weet als geen ander totaal verschillende hardstyle tracks naadloos met elkaar te mixen wat altijd resulteert in een zeer gevarieerde mix. Oftewel alle ingrediënten zijn aanwezig voor een knallende maandagavond.

Maandag:
Q-dance Radio
20:00 – 21:00 Kodex
21:00 – 22:00 Waverider
22:00 – 23:00 Koldsa

Zondag:
Fear.FM
11:00 – 12:00 Kodex
12:00 – 13:00 Waverider
13:00 – 14:00 Koldsa

Volg The Magic Show op je favoriete social media:
twitter.com/titamagicshow
youtube.com/titamagicshow
facebook.com/titamagicshowVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 06-04-2012 om 20:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Protech DJ 07-04-2012 @ 13:12:30

Eerlijk gezegd wordt ik een beetje moe van de verschrikkelijke promotie tekstjes van TMS, ‘laat hij altijd een grote indruk achter…. Yeah right.. Of Kodex waarvan zijn laatste producties alleen maar slechter worden ipv ‘beter dan ooit’. Verder vind ik TMS prima hoor, maar de tekstjes zijn echt om misselijk van te worden, excusez-moi…

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook