The Magic Show: Uitzending week 83

Voor aankomende maandag heeft The Magic Show een gevarieerde show geprogrammeerd. Zowel euforische als raw hardstyle zullen aan bod komen in de drie uur durende show. In de studio zijn resident artiesten Juized en Chris One samen met Scantraxx Recordz duo Wasted Penguinz.

Juized zal The Magic Show aankomende maandag aftrappen. Onlangs reisde hij nog af naar de UK om de boel op zijn kop te zetten. Deze artiest draait zeer gevarieerd en dit werkt altijd in zijn voordeel. Juized is ook geen vreemde meer in de studio en heeft hard gewerkt aan een aantal nieuwe tracks die zullen uitkomen op The Magic Show Records. Mis hem niet maandag.

Juized zal opgevolgd worden door de gasten van deze week, de Wasted Penguinz. Dit Zweedse duo is bekend door hun catchy melodieën, goede vocals en dikke kicks. Met hun eigenzinnige verschijning achter de decks zetten ze het publiek elke keer naar hun hand. Verwacht van hun ook een set vol variatie.

The Magic Show voor deze week zal afgesloten worden door een ander Zweeds talent, namelijk Chris Onevan TiLLT Records. Zijn sets gaan altijd richting de hardere kant die hardstyle te bieden heeft. Een goede track selectie, moeiteloos mixen en een flinke dosis passie zorgen ervoor dat elke locatie afgebroken wordt en het publiek compleet uit zijn dak gaat.

Maandag:
Q-dance Radio
20:00 – 21:00 Juized
21:00 – 22:00 Wasted Penguinz
22:00 – 23:00 Chris One

Zondag:
Fear.FM
11:00 – 12:00 Juized
12:00 – 13:00 Wasted Penguinz
13:00 – 14:00 Chris One

Volg The Magic Show op je favoriete social media:
twitter.com/titamagicshow
youtube.com/titamagicshow
facebook.com/titamagicshowVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 04-05-2012 om 15:47 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
delange 07-05-2012 @ 18:00:40

ik hoop dat bitcrusher en psycho niet worden gedraaid door chris one. dat gebeurt namelijk nooit

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook