The Magic Show: Uitzending week 88

Komende maandag staan er weer 3 uren aan vette hardstyle op jullie te wachten in een nieuwe editie van The Magic Show. The Geminizers en Da Tweekaz zijn de resident artiesten van deze week. Als gast hebben we de heren van Deepack in de studio.

The Geminizers zijn welbekend bij de trouwe The Magic Show luisteraars. Hun sets zijn altijd memorabel. Ze hebben recentelijk hun eerste release uitgebracht, namelijk een remix van “Kodex – Nucleic Acid” op Dutch Master Works. De track is sinds maandag 4 juni te koop op alle downloadportalen!

Na The Geminizers is het de beurt aan het maffe Noorse duo Da Tweekaz. Deze jongens hebben altijd lol, vooral als ze achter de draaitafels staan. Hun tracks zijn gevarieerd en dat zie je dan ook terug in hun optredens. Zorg dat je hun set niet mist komende maandag!

Als laatste zullen de mannen van Deepack aantreden. Frank en Marcel zijn kort gezegd legendes in de hardstyle scene. Hun fantastische producties, jarenlange ervaring achter de decks en het supporten van jonge talenten uit het genre maakt van hen een van de meest gerespecteerde acts ooit.

Maandag:
Q-dance Radio
20:00 – 21:00 The Geminizers
21:00 – 22:00 Da Tweekaz
22:00 – 23:00 Deepack

Volg The Magic Show op je favoriete social media:
twitter.com/titamagicshow
youtube.com/titamagicshow
facebook.com/titamagicshowVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 11-06-2012 om 16:17 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Dakpan 11-06-2012 @ 19:03:06

Jammer, als Geminizers afsloot zou ik wel een uurtje meeluisteren.

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook