The Magic Show: Uitzending week 92

Deze week presenteert The Magic Show weer 3 uur aan gevarieerde hardstyle. Van euphorische tracks tot keihard rammen, de 92e show zal weer een memorabele worden. Omegatypez en Rebourne zullen Prefix & Density vergezellen in de studio. Mis het niet!

Omegatypez is een Duits duo die getekend zijn bij het gerenommeerde Fusion Records. Hun sound is uniek en hun tracks worden gedraaid door de grootste namen in de scene. Ook hun eerste optredens waren een succes. Dat wordt dus luisteren maandag, je zult spijt krijgen als je het niet doet!

Als tweede artiest hebben we een andere Fusion Records DJ. Deze keer gaat het om het jonge talent Rebourne. Hij staat bekend als een van de grootste talenten op productiegebied. Met grote support van fans en andere artiesten, is hij zeker iemand om in de gaten te houden.

Om de week af te sluiten hebben we Prefix & Density uitgenodigd. In 2012 tekenden ze bij Theracords, alwaar hun eerste release ‘Breakout’ een groot succes bleek. Ook zorgde deze release voor een aantal boekingen op grote evenementen en festivals. Ze hebben natuurlijk nog meer in huis, en daarom moet je ze deze week natuurlijk weer luisteren!

Timetable

Maandag:
Q-dance Radio
20:00 – 21:00 Omegatypez
21:00 – 22:00 Rebourne
22:00 – 23:00 Prefix & Density

Volg The Magic Show op je favoriete social media:
twitter.com/titamagicshow
youtube.com/titamagicshow
facebook.com/titamagicshowVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 09-07-2012 om 15:40 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
DrFurioux 09-07-2012 @ 17:11:13

Van de Omegatypez hoor je inderdaad steeds meer. Ben benieuwd!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook