The Magic Show: Uitzending week 94

Deze maandag brengt The Magic Show je weer drie uur aan de beste hardstyle. Deze week zijn er weer drie artiesten, die elk een uur zullen draaien. In de studio zijn deze week de resident artiesten Zero Sanity en Sasha F te vinden naast het gast optreden van Tatanka.

Zero Sanity zal de maandagavond knallend aanvangen. Afgelopen week gaf deze artiest maar liefst 9 gratis mash ups weg via zijn Facebook. Met support van o.a. Deepack & Alpha2 zijn ze zeker het checken waard. Zero Sanity zal je deze week laten horen wat je van z’n set op The Qontinent kan verwachten.

Tatanka is de volgende artiest in The Magic Show. Je kan gerust zeggen dat dit geen onbekende is binnen de scene. Deze Italiaanse hardstyle held is verantwoordelijk voor menig memorabele sets en tracks. Zijn label “Zanzalabs” heeft ook de afgelopen tijd dikke tracks uitgebracht.

De afsluiter deze week is resident artiest Sasha F. Deze artiest uit Finland is bekend voor zijn energieke en raw georienteerde livesets. Zijn releases op TiLLT Records worden altijd goed ontvangen en kunnen rekenen op support van vele artiesten. Sasha F weet als geen ander wat The Magic Show luisteraars willen horen. Zorg dat je het niet mist.

Timetable

Maandag:
Q-dance Radio
20:00 – 21:00 Zero Sanity
21:00 – 22:00 Tatanka
22:00 – 23:00 Sasha F

Zondag:
Fear.FM
11:00 – 12:00 Zero Sanity
12:00 – 13:00 Tatanka
13:00 – 14:00 Sasha F

Volg The Magic Show op je favoriete social media:
twitter.com/titamagicshow
youtube.com/titamagicshow
facebook.com/titamagicshowVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 23-07-2012 om 19:27 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook