The Scantraxx Rebels of the night marcheren richting zaterdag 9 november

Als je kijkt op www.Wikipedia.nl zie je de volgende omschrijving van een rebel: “Een opstand of rebellie is het in verzet komen tegen een autoriteit. Een opstand kan zich uiten in diverse vormen van gedrag, variërend van burgerlijke ongehoorzaamheid tot gewapend verzet. Een succesvolle opstand kan leiden tot een revolutie of een bevrijding. Iemand die in opstand komt heet opstandeling of rebel.”

Een mooiere manier om een avond van Nederlands’ nummer één hardstyle label weer te geven is er eigenlijk niet. Op 9 november aanstaande zetten een aantal Scantraxx artiesten koers naar jouw Takens om de zo kenmerkende, beruchte en rauwe stijl van dit hardstyle label eens even goed door de speakers te knallen. We stellen de turntable warriors van de avond even aan je voor:

Bass Modulators
Twee schoolvrienden, Rick Buijtenhek & Roland Evers, besloten in 2007 hun krachten te bundelen en hun passie voor hardstyle te delen. Dit resulteerde al snel in een aantal releases. Een aantal jaren ervaring en meerdere releases rijker sloten ze zich aan bij het Scantraxx label. Hun producties en energieke performances gaven het duo een plekkie op de line-up van events als Hardbass, Q-Base en Defqon.1. Nu dus op 9 november aanstaande als één van de headliners tijdens Scantraxx – Rebels of the night!

Digital Punk
René de Bruijn, alias Digital Punk staat bekend als een hardstyle artiest die het ruwere werk niet schuwt. Zijn liefde voor de muziek, zijn tomeloze energie en toewijding zorgen ervoor dat hij telkens tot de max gaat, zowel in zijn producties als on stage! Van zijn hand kwamen kneiters van tracks als ‘Bringin the funk’, ‘Everyday ft Adaro’, ‘Shadows of the day’ en Dark Symphony’.

Waverider
Het debuut van Waverider is nog maar een paar jaar vers. Deze jonge hond uit de Scantraxx beklom voor het eerst de stage in 2010, tijdens Defqon.1 wel te verstaan! En daarna is het hard gegaan. Zijn producties hebben een ongekend hoog niveau, en tijdens zijn optredens geeft hij altijd de volle 101%!

Audiotricz
Léon Benschop & Kenneth Kroes vormden in het begin van 2013 het duo Audiotricz. Hun producties werden al snel opgepakt door de gevestigde namen binnen de hardstyle. De toekomst ziet er dan ook zonnig uit voor dit tweetal!

Mc da Syndrome
De druktemaker bij uitstek die na jaren van ervaring op de bühne nog altijd over de internationale harddance podia raast. Voorzien van microfoon uiteraard! Wouter Koops, alias Mc da Syndrome is al jaren verbonden aan het Scantraxx label. The right man voor the job dus om deze avond vocaal bij te staan!

Join the rebels of the night…  www.takensbalkbrug.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 01-11-2013 om 12:52 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook