Thera & Clock Kid in Heart for Hardstyle 47

Vorige week kon je meeluisteren naar een aflevering van “Heart for Hardstyle” met “A2 Records” artiest: Artic. Dit was het startschot voor de nieuwe episodes van de show! Aanstaande Maandag is het tijd voor een nieuwe aflevering van de Heart for Hardstyle Radioshow. Je kunt luisteren naar een show van 20:00 tot 22:00(GMT+1), waarin: Thera en Clock Kid plaats zullen nemen achter de draaitafels.

Maandag staat aflevering 47 van de Heart for Hardstyle Radioshow in de planning. In het eerste uur zullen Heart for Hard en Fear.FM, Dj Thera uitnodigen voor een exclusieve guestmix! Thera ken je vast van Theracords & Therabyte Records. Hiernaast ken je hem van recente optredens op o.a. Ground Zero Festival, Alcatrazz Festival en XXlerator. En misschien kijk jij ook al uit naar zijn optreden op Hardbass 2013! In het tweede uur van de show, schakelt Heart for Hard over naar resident: Clock Kid! Je kent hem misschien van zijn optredens op Defqon 1 Festival, Fusion of Dance Festival en Ground Zero festival. Beide guests staan garant voor een stevige episode van Heart for Hardstyle!

Maandag 19 November 2012
H4H & Fear.fm Harder
20:00 – 21:00 Thera
21:00 – 22:00 Clock Kid

Maandag 19 November kun je vanaf 20:00 weer luisteren naar een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle op www.h4h.fm en www.fear.fm. (Harder).

Heb je één van de “Heart for Hardstyle” guestmixes gemist? Wees dan niet getreurd. Alle nieuwe uitzendingen kun je weer eenvoudig terugluisteren op het “Heart for Hard” Youtube kanaal.

Uitzending gemist?
Wegens het succes van vorige afleveringen, wordt er ook elke Woensdag een herhaling van de “Heart for Hardstyle” radioshow uitgezonden voor andere tijdzones, om 11:00 s’ochtends. (na de Theracords show). Volg Heart for Hard en de Heart for Hardstyle show ook op Facebook & www.heartforhardstyle.com

Vorige week in Heart for Hardstyle 46
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-11-2012 om 12:51 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook