Thrillogy 2009: Artiesten aan het woord

Over een maandje staat Thrillogy alweer voor de deur van de Brabanthallen in Den Bosch. Niemand minder dan D-Block & S-te-Fan, Dana en Evil Activities zullen tijdens deze Halloween nacht in het middelpunt van de belangstelling staan.

Uiteraard kijken zij al weken uit naar deze bijzondere avond. Maar met hen, zullen ook vele collega DJ’s en vrienden achter de draaitafels plaatsnemen. Samen zullen ze alles op alles zetten om er een legendarische show van te maken. B2s vroeg deze co-starring artiesten hoe zij dit nu ervaren en wat we mogen verwachten. Lees enkele reacties op de vraag: “Hoe vind jij het om tijdens Thrillogy in de zaal te staan van…”

D-Block & S-te-Fan

Deepack
“We kennen de boys al jaren en vinden het vet dat ze dit jaar een eigen area mogen hosten op Thrillogy. En wij vinden het dan natuurlijk ook echt super dat ze ons gevraagd hebben om met z’n vieren hun stage te rocken die avond. We zijn hard bezig om jullie iets speciaals voor te schotelen, zorg dat je absoluut dit niet mist! Once in a lifetime!”

Wildstylez
“Ik kijk er naar uit! Ik ben onlangs met deze jongens de studio in beland en dat is erg goed bevallen, daar is The Human Soul uitgerold. Dus ik verwacht dat een DJ set samen ook ’n dolle boel zal worden! Net als onze nachtelijke game wedstrijdjes! Momenteel zijn ze zooo populair, ik verwacht een bomvolle zaal die losgaat van begin tot eind!”

Noisecontrollers
“D-Block & S-te-Fan zijn een van de populairste hardstyle acts die ons land rijk is op dit moment. Ze hebben net een vet album uit en op Thrillogy gaan ze zeker de Brabanthallen op zijn kop zetten! Het zal een onvergetelijke avond worden voor hun en wij vinden het super vet dat ze ons daarbij hebben uitgenodigd! Het wordt absoluut knallen geblazen!”

Evil Activities

Neophyte
“Ik vind het te gek af te sluiten met Evil Activities op Thrillogy. We gaan eens heel wat anders doen. Hou de BPM meter maar bij de hand.”

The Viper
“Vind het een eer om met Evil Activities samen te draaien, we gaan samen al wat jaartjes mee, zowel als collega en als vriend. Ben ook ontzettend trots dat hij zijn eigen zaal heeft op Thrillogy! Dat heeft ie dubbel & dwars verdiend! Much respect! Matties 4 life!”

Panic
“Ik vind het heel vet om weer deel uit te maken van Thrillogy en dan vooral in de zaal van Kelly. We hebben samen vaak genoeg in de studio gezeten en gaan dat in de toekomst nog vaker doen. De chemie is altijd aanwezig en Kelly hecht een grote waarde aan de muziek. Vandaar dat ik het heel cool vind om hier deel uit te maken. Let’s start some Panic in this Evil area!”

Noize Suppressor
“Evil Activities is a cool guy, great artist and a good performer! It will be a challenge to have two different styles in one big show and entertain the people to the highest level. I’ll see you there!”

Dana

Luna
“Ja super! De klik met Dana is altijd super tijdens het draaien. Verwacht vuurwerk! We gaan er een avond van maken die je niet snel zal vergeten. Alle remmen los…”

Ruffian
“She might not know this but I owe this Lady a lot. She was my hook-up to many things in life. And on sat. 31 of October I’ll back her up like the queen’s guard of England. The D the A the N the A.. After so many years… Dana is still a bomb ass DJ!”

Nosferatu
“Dana is niet meer weg te denken uit de scene, ze was er al vanaf het begin af aan bij: Hardcore, Hardstyle, noem maar op… En ik hoop dat ze nog lange tijd haar draaikunsten kan laten zien op de feesten. Ik zie het als een eer om in haar zaal te mogen draaien!”

Website
Er is ook een speciale Thrillogy website geheel in de stijl van het thema. Hier vind je de gehele line-up terug, maar ook de grindhouse trailer en leuke downloads, zoals livesets. Bezoek de site via www.b2s.nl/thrillogy2009/

Tickets
De voorverkoop is inmiddels in volle gang. Tickets kosten € 45,- (ex fee) en zijn te verkrijgen via alle verkoopkanalen van Ticketonline, waaronder internet, het callcenter en de Free Records Shops.
Boek je liever een geheel verzorgde busreis inclusief ticket? Check dan www.eventtravel.nl

Hou voor meer informatie www.b2s.nl in de gaten!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 30-09-2009 om 09:25 door Khadber | Translate:

Reacties (11)

Plaats reactie
fosjoo 30-09-2009 @ 10:18:03

wat lief allemaal, one big family :p

LNDRTJN 30-09-2009 @ 10:35:05

Het begint al een beetje te kriebelen als ik dit zo lees :)
Heb er zin in :cool:

G1LL 30-09-2009 @ 18:19:11

het begint idd te kriebelen:D Wat een verjaardag!!!!!!!!

Josh-T 30-09-2009 @ 20:55:52

echt zo jammer dat ik nog 17 ben, en m’n maten 16 :(

Echt een vet feest dit, en zeker omdat DBSTF een area hebben dit jaar

henk 30-09-2009 @ 21:46:17

@ Josh-T

me broertje ging vorig jaar ook mee, die was ook 17. :idea:

Eline 30-09-2009 @ 23:50:34

Wou net zeggen ja;
wij hadden vorig jaar ook ‘n paar meiden van 16 bij ons,
zijn ook zonder moeite binnengekomen.
Hangt een beetje af van degene die je ‘controleert’,
blijft toch altijd een gokje!;)
Dus niet te onzeker door de beveiliging heen
en als ‘t goed is kom je er wel gewoon doorheen! :)

Bisde 01-10-2009 @ 12:04:38

kaartje in tha pocket! :cool:

onder de 18 binnen komen hangt allemaal samen met geluk, vorig jaar was ik net 1maand 18 ID werd toch gevraagd..

dus waag je de gok..

Bas de Vogel 01-10-2009 @ 12:15:50

Haha die foto van Kelly op General Info :p

Nipsen 01-10-2009 @ 18:00:22

evil activities met neophyte afsluiten.
dat zal wel hard gaan!

ALTIJD dat ge****** over leeftijd.
ga gewoon, dan zie je het, niet huilen als je niet binnenkomt, je merkt het vanzelf.
bij IEDER feest gaat het erover. strontziek van man

LOWrider_NL 01-10-2009 @ 22:18:43

Ben er bij!

Kaptain 02-10-2009 @ 20:14:09

Doe is niet zo groot Nipsen

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook