Thrillogy 2013 update

Over ongeveer twee maanden zullen Frontliner, Adaro en Partyraiser drie hallen van Jaarbeurs utrecht volledig op z’n kop gaan zetten tijdens Thrillogy! Dit doen zij samen met hun zorgvuldig samengestelde support line-up, bestaande uit bevriende en collega DJ’s. Alle drie de hoofdartiesten voelen zich vereerd en hebben ontzettend veel zin om op 26 oktober Jaarbeurs utrecht volledig op zijn grondvesten te laten trillen!

Het programma voor de drie zalen is als volgt:

Frontliner
Noisecontrollers, Zatox, Ran-D, Coone, Shadix, Max Enforcer, Atmozfears, B-Frontliner.
Hosted by Villain.

Adaro
Crypsis, Frequencerz, E-Force, Titan, Alpha², Danny Scandal, Artic, Digital Punk, Gunz for Hire.
Hosted by Renegade.

Partyraiser
Nosferatu, Tieum, Unexist, Agressive, Vextor, F. NøIzE, X-Mind, Paul Elstak, Amada, Drokz, The Sickest Squad.
Hosted by Da Syndrome.

Interview
Frontliner, Adaro en Partyraiser kijken al maanden uit naar hun eigen Thrillogy! Ze zijn al druk bezig met het treffen van alle voorbereidingen. b2s had een interview met de mannen en vroeg ze het hemd van het lijf!

Eindelijk Thrillogy!
Frontliner was aangenaam verrast toen hij door b2s werd benaderd om zijn eigen area te hosten tijdens Thrillogy 2013. ‘Wow, het duurde even voor het tot me doordrong wat ze eigenlijk vertelden. Thrillogy is echt een concept dat volledig om muziek draait en waar ik de kans krijg om mijn eigen invulling aan te geven. Ik kan en zal laten zien waar Frontliner voor staat!’
Voor Adaro komt er met het hosten van een eigen area op Thrillogy een droom uit. ‘Het is een enorme eer voor mij. Een eigen area op Thrillogy hosten is een droom van iedere artiest in onze scene. Dit zijn hoogtepunten in je carrière waar je later nog vaak aan terugdenkt!’
Het was een wens van Partyraiser om ooit nog op Thrillogy te mogen staan. ‘Thrillogy stond nog op mijn ‘wishlist’. Er zijn zoveel goede artiesten in onze scene, dus ik zie het als een grote eer dat b2s mij dit jaar heeft gekozen.’

Line-up
Zoals eerder vermeldt mag iedere hoofdartiest hun eigen support line-up samenstellen, bestaande uit vrienden en collega’s. Hierdoor kan iedere artiest de nacht helemaal zelf invullen.‘Van de artiesten die ik wilde hebben was iedereen beschikbaar. Al deze artiesten zijn voor mij helden in de scene’, aldus Frontliner. Adaro had wat meer moeite om zijn eigen line-up samen te stellen. ‘Het was moeilijk om keuzes te maken. De artiesten zijn naast collega’s ook goed bevriend namelijk. Mijn keuze is gebaseerd op artiesten waarmee ik heb samengewerkt, talenten waarin ik een eigen sound hoor of collega’s waar ik graag een back2back set mee draai.’ Partyraiser heeft besloten om er de hardste hardcore zaal ooit van te maken. ‘Ik ga voor de hardste editie tot nu toe, Hardcore moet hard zijn! Daarom heb ik gekozen voor een line-up met artiesten die hier hetzelfde over denken.’

Primeurs
Natuurlijk zorgt iedere hoofdartiest voor een aantal primeurs gedurende de nacht. Frontliner liet aan b2s weten: ‘Ik ga in ieder geval alles uit de kast halen om er een onvergetelijke avond van te maken. Ik wil er nog niet te veel over loslaten, maar verwacht Frontliner op z’n best!’ Partyraiser laat ook weten dat hij van plan is met een aantal nieuwe dingen op de proppen te komen. ‘Met een aantal artiesten heb ik speciaal voor Thrillogy al wat toffe dingen gedaan. Maar ik wil daar verder nog niet te veel over vertellen, omdat dit een onderdeel wordt van de show’. Kortom, het belooft een nacht vol verrassingen te worden!

Ben jij de allergrootste Frontliner, Adaro of Partyraiser fan?
Als echte fan van Frontliner, Adaro of Partyraiser heb je jouw ticket voor Thrillogy 2013 natuurlijk al lang in je bezit! b2s organiseert dit jaar een exclusieve preparty op donderdag 24 oktober, van 22.00 tot 02.00, in 013 Tilburg. Zou jij dit als echte fan voor geen goud willen missen? Zorg er dan voor dat je zo snel mogelijk het aankoopbewijs van jouw Thrillogy ticket en je volledige naam mailt naar [email protected][email protected] of [email protected]. Iedere eerste 100 fans van iedere artiest zullen een e-ticket voor deze exclusieve preparty ontvangen!
Let op: meedoen kan vanaf 18 jaar of ouder.

Winter time
Tijdens de nacht van 26 op 27 oktober gaat de wintertijd in. Dit betekent dat je een uur langer kunt feesten, want Thrillogy gaat tot 08.00 uur door! Tijdens het laatste uur sluiten de drie DJ’s achter dezelfde draaitafel af tijdens een spetterende eindset!

CD
Net zoals voorgaande jaren wordt ook dit jaar een Thrillogy 3CD door de drie hoofdartiesten samengesteld. Frontliner, Adaro en Partyraiser zijn op dit moment hard bezig om de drie schijfjes te mixen! De 3CD is vanaf maandag 21 oktober verkrijgbaar in de b2s merchandise store.

b2s tv
Speciaal voor Thrillogy heeft b2s interviews afgenomen met alle drie de hoofdartiesten en hun gast DJ’s. Deze interviews zijn vanaf september iedere week te zijn op b2s tv. Zorg er dus voor dat je iedere donderdag de b2s social media kanalen goed in de gaten houdt voor een nieuwe aflevering!

b2s radio & Soundcloud
Frontliner, Adaro en Partyraiser hebben alle drie een exclusieve radiomix samengesteld. Deze specials worden in de weken voor het evenement uitgezonden via b2s radio. Houd de b2s social media kanalen goed in de gaten om te zien wanneer welke radiomix wordt uitgezonden. b2s radio is iedere donderdag vanaf 20.00 uur te beluisteren viawww.b2s.nl/radio. Deze exclusieve radiomixen worden na de uitzending online gezet op de b2s Soundcloud.

Social media
Al het Thrillogy nieuws volg je natuurlijk via de speciale Thrillogy website. Tijdens de nacht zal b2s wederom regelmatig tof foto-, video- en audiomateriaal op de verschillende social media kanalen uploaden (FacebookTwitter,Google+­Instagram en Soundcloud). Gebruik de hashtag #TH13 wanneer je iets over het evenement post en maak Thrillogy 2013 trending topic!

Tickets
De kaartverkoop voor Thrillogy is sneller dan ooit van start gegaan, dus zorg dat je er snel bij bent! Reguliere- en VIP tickets zijn verkrijgbaar via http://thrillogy.tickets.b2s.nl.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 20-08-2013 om 22:03 door Khadber | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook