Thunderground 2013: Darkraver & Vince op 23 november in De Effenaar

Zaterdag 23 november 2013 presenteert Static Movement in samenwerking met Bassworx een gloednieuwe editie van Thunderground: Freestyle Madness! Met een keihard uitverkochte editie in 2011 nog diep in het geheugen kijken Darkraver & Vince, hosts van het concept, uit naar een nieuwe frisse locatie met een superieur geluid en voldoende mogelijkheden om door te groeien. De Effenaar in Eindhoven staat op 23 november volledig in het teken van oldschool, early hardcore en freestyle zoals het nog nooit heeft durven dromen.

Darkraver & Vince: Terug van nooit weggeweest!
Beide heren hebben natuurlijk geen enkele introductie meer nodig, wereldtoppers van ongekend niveau in de puurste vorm die oldschool en early hardcore kent. Met de magistrale mixtechniek van Vince en de show van Darkraver zijn de ingrediënten voor een spectaculaire avond ruim in huis. Beide rasartiesten staan wekelijks nog op de meest toonaangevende feesten van Nederland en op 23 november zullen ze hun krachten bundelen voor een maar liefst 2,5 uur durende b2b set in de Effenaar Eindhoven!

Support Acts
Naast Darkraver en Vince wordt de muzikale programmering aangevuld met goede vrienden van de heren en zeker geen onbekende in de scene! Ruthless, onbetwiste koning van de “freestyle sound” en het megatalent Dr Phunk zullen de officiële opwarming voor hun rekening nemen. Taa en XrazZ, twee oudgedienden zullen de avond opstarten met hun eigen typische classics sound.

Locatie
De Effenaar in het centrum van Eindhoven, eens een poppodium, nu een thuis voor zowel bekende als minder bekende muziekstromingen is op 23 november 2013 voor het eerst en zeker niet voor het laatst, de thuisbasis voor oldschool en (early) hardcore. De Effenaar is door haar centrale ligging gemakkelijk te bereiken per openbaar vervoer en er is volop parkeergelegenheid in de buurt.

Volg Bassworx & Static Movement
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom de nieuwe editie van Thunderground via de officiële Facebook kanalen, te bereiken via http://www.facebook.com/bassworxnl en https://www.facebook.com/StaticMovement1.

Tickets
Tickets voor Thunderground: Freestyle Madness op zaterdag 23 november 2013 kosten slechts 15 euro (ex. Fee) en zijn verkrijgbaar via www.static-movement.nl, www.bassworx.nl en de website van de Effenaar.

Online
bassworx.nl
static-movement.nl
facebook.com/bassworxnl
facebook.com/StaticMovement1Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 06-10-2013 om 16:23 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook