Thunderground 23 november: Timetable en laatste info

DJ Vince & The Darkraver maken zich op voor een nieuwe editie van Thunderground, zaterdag 23 November 2013 in de Effenaar Eindhoven. Beide grootheden zijn sinds jaar en dag ongekend populair in de scene en nemen op 23 november het voortouw tijdens de wedergeboorte van het Thunderground concept. Samen met Dr Phunk, Ruthless, Taa en XrazZ zal als vanouds de nodige oldschool, early hardcore en freestyle sounds door de speakers knallen. De Effenaar Eindhoven is met haar superieure geluid de perfecte nieuwe locatie voor dit Freestyle Madness spektakel.

Timetable
22.00 – 23.00 XrazZ & Taa
23.00 – 00.30 Dr Phunk
00.30 – 01.30 Ruthless vs Vince
01.30 – 04.00 The Darkraver vs Vince
22.00 – 04.00 Mc D

Vervoer
De Effenaar Eindhoven is gemakkelijk te bereiken per auto, fiets en openbaar vervoer. Volg per auto de borden ‘Centrum’ tot aan het Centraal Station in Eindhoven. Daar aangekomen ligt de Effenaar in het zicht en is er voldoende parkeergelegenheid. Wie navigatie gebruikt voert ‘Dommelstraat 2’ in als eindbestemming. Bezoekers met het openbaar vervoer gaan bij het Centraal Station in Eindhoven naar de uitgang ‘centrum’, waarna de Effenaar duidelijk zichtbaar is.

Surf naar www.9292.nl voor meer informatie rondom de beste opties en mogelijkheden qua openbaar vervoer.

Tickets
Nog niet in het bezit van een Thunderground ticket? Tickets voor Thunderground: Freestyle Madness op zaterdag 23 november 2013 kosten slechts 15 euro (ex. Fee) en zijn verkrijgbaar via www.static-movement.nl, www.bassworx.nl en de website van de Effenaar.

Camera’s
Het is toegestaan bij Thunderground een gewoon fototoestel of spiegelreflexcamera mee naar binnen te nemen. Foto’s en filmpjes kunnen dus gewoon gedeeld worden via de bekende social media kanalen. Gebruik daarbij #thunderground en laat zo iedereen meegenieten!

Rookbeleid
De Effenaar Eindhoven is een horecagelegenheid en daar mag niet gerookt worden. Er is een speciaal ingerichte rookruimte aanwezig voor degene die roken.

Volg Bassworx & Static Movement
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom de nieuwe editie van Thunderground via de officiële Facebook kanalen, te bereiken via http://www.facebook.com/bassworxnl en https://www.facebook.com/StaticMovement1.

Online
http://www.bassworx.nl/
http://static-movement.nl/
http://www.facebook.com/bassworxnl
https://www.facebook.com/StaticMovement1Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-11-2013 om 15:20 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
SkiggyRapz18 18-11-2013 @ 10:07:06

Aanwezig :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook