Total Confusion gaat weer keihard los met Ruffneck

Total Confusion geeft weer eens lekker gas op 6 oktober. Om het nieuwe seizoen keihard te beginnen is er gekozen voor de veteraan en labeleigenaar Ruffneck. Natuurlijk is resident Dr. Rude met zijn Terror leger ook weer van de partij om de chaos compleet te maken. Maak je klaar voor 200 BPM en een suis in je oren!

Keiharde Chaos
“Ruffneck Rules Da Artcore Scene!” Dat was zo in ’97 en er is niks veranderd. Duizendpoot Patrick Van Kerckhoven aka Ruffneck draait nog steeds het hele land plat en laat je achter met een suis in je oren die de komende week niet meer weggaat. Na alles mee te hebben gemaakt in de Hardcore scene begon Ruffneck in 2011 met zijn label Enzyme Records. Tegenwoordig runt hij meerdere labels die variëren in genre van Hardcore, Hardstyle, Industrial en Hard Techno. Zolang het maar beukt. Iets wat je vanavond ook kunt verwachten.

Residents
Dr. Rude is Amstelvener in hart en nieren en speelt dus een thuiswedstrijd. Hij begon met hiphop maar voelt zich tegenwoordig het meeste thuis in oldschool hardcore en jumpstyle. Hij is een graag geziene gast in binnen- en buitenland. Met name België en Frankrijk lopen warm voor Rudi Feenstra maar de resident DJ van Total Confusion heeft naar eigen zeggen een zwak voor P60, dus dat belooft wat. Hij neemt zijn Amstelveens vrienden Thosba, Ike, Demassus & Darknezz, Rosko & Jor-D en Raoul DKC mee om de chaos compleet te maken.

Over Total Confusion
Met de eerste editie in 2004 is Total Confusion één van de langst lopende hardcore feesten van Noord-Holland. Naast lokaal talent en de resident DJ’s staan elke editie één of twee grote namen van de Hardcore scene centraal. Met namen als Angerfist, Buzz Fuzz, Dano, Noize Suppressor, The Viper en Mad Dogg staat Total Confusion elke keer garant voor 200 BPM en een suis in je oren!

Tickets
Total Confusion opent haar deuren om 22:00 uur. Kaarten kosten maar €10 in de VVK en €12,50 aan de deur en zijn verkrijgbaar via www.p60.nl, alle Primera Winkels en Free Record Shops. Voor meer informatie, bezoek www.p60.nl.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 11-09-2012 om 20:12 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook