Total Confusion presenteert Angerfist in P60

Op 26 januari 2013 is het dan eindelijk weer zover, een nieuwe Total Confusion! Zoals bij iedere editie heeft P60 ook deze keer weer een zwaargewicht uit de hardcore scene weten te strikken. Deze keer neemt hardcore-held en hoogstgenoteerde hardcore DJ in de DJ mag top 100 plaats achter ‘the wheels of steel’: Angerfist! Hij wordt deze editie bijgestaan door Amstelveense trots en resident Dr. Rude en een leger lokale helden.

Angerfist
Danny Masseling, beter bekend als Angerfist, begon zijn carrière in 2001, nadat hij een demo had opgestuurd naar het label van Buzz Fuzz. Buzz Fuzz zag er wel wat in en contracteerde de jongen uit Almere. Daarna ging het snel met Masseling. Door de jaren heen stond hij op alle grote evenementen in binnen- en buitenland en bracht 3 geslaagde albums uit. Afgelopen jaar werd zijn werk bekroond met een plek in de prestigieuze DJ MAG TOP 100. Angerfist werd meteen ook de hoogst genoteerde hardcore dj. Met een stijl wordt omschreven als “de agressiefste van Nederland” weten bezoekers wat ze kunnen verwachten op 26 januari.

Dr. Rude
Natuurlijk wordt Angerfist ondersteund door resident Dr Rude. Dr. Rude heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Hij is niet alleen de resident-dj, hij is ook Amstelvener in hart en nieren! Dr. Rude, die als Rudi Feenstra door het leven gaat, is al een aantal jaren niet meer weg te denken uit Hardcore scene. Vooral in België is hij ongekend populair. Na afgelopen zomer geschitterd te hebben op verschillende festivals in binnen- en buitenland is Dr. Rude 26 januari weer te bewonderen in P60!
Hij wordt bijgestaan door: Megalodon, Ike, Demassus, Raoul DKC, Rebellian, Backfire, Thosba, Rosko, Raveneger, Jor-D en Skuffa. De avond wordt gehost door: MC Omen.

Total Confusion opent om 22:00 haar deuren. Voor meer informatie en kaarten check de Partyflock eventpagina of de P60 website.
De kaarten (€15.- vvk / €17.50 aan de deur) zijn te koop op www.p60.nl, alle Primera winkels of aan de kassa op de avond zelf.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 05-01-2013 om 11:23 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook