Total Confusion presenteert: Enzyme, a gathering of styles

Wie kent hem niet? Een legende in de hardcore scene en één van de veteranen van Nederlandse bodem: Ruffneck! 23 maart komt hij langs met een showcase van de beste DJ’s van zijn Enzyme label. Met namen als Nosferatu, Lunatic & Miss Hysteria, Ophidian, Enzyme X en de label baas Ruffneck zelf wordt P60 compleet met de grond gelijk gemaakt. Naast deze gruwelijk harde line-up natuurlijk onze resident en publieks favoriet Dr. Rude. Veel bruter dan dit wordt het niet.

Na een geslaagde editie op zaterdag 26 januari is Total Confusion op 23 maart weer terug! Deze editie staat helemaal in het teken van Enzyme Records, namen zoals Ruffneck, Nosferatu, Ophidian en Lunatic & Miss Hysteria en Dr. Rude laten P60 kennismaken met de keiharde sound waar Enzyme voor staat. Duisterder en harder dan dit wordt het niet!

Enzyme Records werd opgericht door Patrick van Kerckhoven (DJ Ruffneck) toen hij had besloten niet verder te gaan met de labels ‘Gangsta Audiovisuals’ en ‘Supreme Intelligence’. Van Kerckhoven nam zelf ook een stapje terug, om zo het publiek te doen geloven dat hij gestopt was, en nieuw talent ook een kans te geven. Hierdoor dachten veel mensen dat het label was opgericht door Nosferatu en Endymion. Omdat de artiesten die bij Enzyme zitten verschillende stijlen produceren is er besloten om een aantal sublabels in het leven te roepen. In de loop der jaren is Enzyme uitgegroeid tot een onmisbare naam in de hardcore-scene.

Total Confusion opent haar deuren op zaterdag 23 maart om 22:00. Voor meer informatie en kaarten check de P60 website. De kaarten (€17.- vvk / €18 aan de deur) zijn te koop via de P60 website, alle Primera winkels en natuurlijk aan de kassa op de avond zelf.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 14-03-2013 om 13:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
Grendiner 15-03-2013 @ 00:53:06

Dr. Rude?????!!!!!!! :s :s :s :s

ErikZ 15-03-2013 @ 10:11:36

Dr Rude is begonnen als Hardcore DJ en heeft heel lang bij MOH gezetten, af en toe een trip down memorie lane vind ie leuk ^^

Grendiner 15-03-2013 @ 17:13:51

whaha ik dacht al, tek op een enzyme feest.

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook