Total Turbulence 2014: Laatste info

Het is al bijna zover! 2 augustus 2014 is het tijd voor Total Turbulence. De voorbereidingen voor het evenement zijn inmiddels in volle.

Tijd: Total Turbulence is van 13:00 tot 21:00 uur.

Genre: Hardstyle, Raw Hardstyle

Time Table:
13:00 – 14:00 Firetrap
14:00 – 15:00 Duruz
15:00 – 16:00 Crudo
16:00 – 17:00 AVIO
17:00 – 18:00 Quasar
18:00 – 19:00 Degos & Re-Done
19:00 – 20:00 N-Emy & Darius
20:00 – 21:00 Jason Payne
Hosted by MC Omen.

Leeftijd: De leeftijd van Total Turbulence is 18+. Bij twijfel kan er gevraagd worden om te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee.

Tickets en info:
Er is nog een beperkt aantal Early Bird kaarten te koop voor slechts 5 euro (excl. fee). Wees er daarom snel bij! Reguliere kaarten kosten 7 euro (excl. fee).

Kaarten zijn te bestellen via: www.totalturbulence.nl

Deurverkoop: 10 euro

Locatie: Parkeerterrein Tunneltraverse is het parkeerterrein van het  voormalige Centraal Beheer gebouw. Het navigatie adres is: Prins Willem-Alexanderlaan 651, Apeldoorn

Pinnen
Op Total Turbulence is het mogelijk om je munten bij de kassa te pinnen. Er wordt echter aangeraden om altijd voldoende cash geld mee te nemen.

Munten
De munten zijn te verkrijgen op het terrein.

Legitimatie
De minimale leeftijd voor toegang is 18 jaar. Zorg dat je een geldig ID bewijs bij je hebt (onder een geldige ID word verstaan: ID kaart, rijbewijs en paspoort). Kopieën zijn niet toegestaan. Iedereen wordt bij binnenkomst actief gecontroleerd op leeftijd aan de hand van je ID bewijs. Indien er twijfel is over je leeftijd en je hebt geen ID bij je, word je niet toegelaten.

Lockers
Er zullen geen lockers aanwezig zijn op het terrein. De weersverwachtingen zien er tot nu toe goed uit.

Social Media
Total Turbulence is actief op Facebook en Instagram. Like onze pagina om op de hoogte te blijven van het evenement en de win acties.

Openbaar vervoer
Het station Apeldoorn is op circa 10 minuten loopafstand van het station. Wij raden ‘t aan om met het openbaar vervoer naar Total Turublence te komen.

Parkeren:
Bij het terrein is het mogelijk te parkeren. Ook zit er aan de overkant een parkeerplaats: Brinkpark

Eten en drinken
Eten en drinken mogen niet mee naar binnen.

Drugsbeleid
De organisatie conformeert zich aan het beleid van de politie. Dit is ‘zero tolerance’. Er wordt zorgvuldig gevisiteerd bij het betreden van het terrein.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 28-07-2014 om 09:58 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook