Twisted 10-10-2009: De line-up

10-10-2009. Op deze bijzondere datum zal Twisted verhuizen naar een nieuwe locatie; ‘t Plein in Udenhout.

Na het succes van de twee voorgaande edities van Twisted wil Nul4elf-Events dit evenement naar een hoger niveau tillen. Bij ‘t Plein zijn meer mogelijkheden wat betreft de show en aankleding. De drukte die Twisted de eerste edities toch ook wel kenmerkte, kunnen we bij ‘t Plein ook beter verwerken. 10 Oktober zullen de grootste opkomende maar ook gevestigde namen het dak bij ‘t Plein eraf laten gaan. De gemoedelijke sfeer en het enthousiaste trouwe publiek zal er voor gaan zorgen dat het wederom een topavond gaat worden.

We hopen op een succesvolle eerste editie van Twisted – Udenhout, zodat we er een jaarlijks terugkerend feest van kunnen maken.

Dit alles betekent niet dat Twisted afscheid heeft genomen van residentie De Michel in Haaren, integendeel, op 31 januari is het tijd voor alweer de derde Haarense editie van Twisted.

Dit jaar wordt de avond geopend door de bij ons bekende Hyperactivo, maar deze keer vergezeld met een bijzondere gast, namelijk de winnaar van de DJ-contest die iedere maand plaats vond in De Michel: DJ Ramo. Dit talent uit Vught heeft in de zomer zijn beats in Mallorca laten horen en zal samen met Hyperactivo alle zeilen bij zetten om de zaal al vroeg in vervoering te brengen.

MC DL! is de host van de avond.

Zentiments.Vaste gasten bij Twisted. Hun producties worden van een steeds hoger niveau en hun fanbase wordt groter en groter. Ze zullen voor de derde keer laten zien waarom zij zulke graag geziene gasten zijn bij Twisted. Twisted Mindz that still rock!

Avio: live, dé verassing van DefQon.1 2008 waar ze, toen nog als Bazz Implant, de tent om 12.00 uur al helemaal los lieten gaan. Dit jaar kregen ze de kans op In Qontrol. Zo geschiedde; The Media stond stampvol en Avio zette een geniale set weg. Een levensgrote fles dikke bleek of kaboom-strandballen? Niets is deze jongens te gek. Op In Qontrol klaagden de buurtbewoners tijdens de set van Aviodat ze het geluid niet hard genoeg vonden, wij zijn benieuwd of we dat met Twisted weer voor elkaar krijgen…

Op moment van schrijven zit het bij velen nog vers in het geheugen: Psyko Punkz @ Euphoria. De kleine zaal van de 013 stond bommetje vol en deze helden gingen verder met waar ze gebleven waren na optredens op Q-Base, DefQon.1, The Qontinent, Nature One en Summerfestival. De kleine zaal op zijn kop en wederom lieten ze zien waarom ze het verdienen op Twisted te staan.

Door velen betiteld als de vetste dj-act van Q-Base 2009: B-Front. Met zijn moddervette nieuwe producties met o.a. Frontliner zette hij de hangar op zijn kop. Onlangs tekende hij bij Fusion en hij timmert onwijs aan de weg om bij de allergrootsten te horen.

Als klap op de vuurpijl hebben we Wildstylez weten te strikken. Deze man blijft de ene geniale productie na de andere uit de hoge hoed toveren en heeft deze zomer ook geen enkel groot festival hoeven missen. Op Twisted zal hij zijn nieuwste materiaal ten gehore brengen wat vast en zeker in de smaak gaat vallen bij het publiek.

Al met al denken wij dat we, na deze fantastische festival zomer, waarin geen van deze dj’s ons teleur heeft gesteld, een geweldige keuze hebben gemaakt qua line-up. Wij bieden deze line-up aan voor maar €12,50,-.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te koop via paylogic en bij alle Primera vestigingen, verder bij de fysieke vvk-adressen ‘t Plein en bij De Michel. Tot dan!

Kijk voor meer informatie op www.twisted-event.nl of op partyflock.
We’re kind of Twisted in our brain!

Twisted 10-10-2009-frontTwisted 10-10-2009 backVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 26-09-2009 om 20:23 door Khadber | Translate:

Reacties (9)

Plaats reactie
oostzaner 26-09-2009 @ 20:25:52

Jongens ik en rickie wonen in noord-holland dan gaan jullie toch geen feessie geven in fucking brabant!!!

HardStyler 26-09-2009 @ 20:44:01

Dit vind ik super line up ;)

Rosser 27-09-2009 @ 13:17:39

@ Oostzaner: Op 10 oktober heb je in Noord-Holland ook een leuk feestje hoor :D
X-Qlusive Holland… maar daar heb je vast geen kaarten voor :p

Timmer 27-09-2009 @ 13:22:08

Is dit ook zeg maar in welke volgorde ze komen?? moet ik er vroeg zijn daar met die avio live :p

oostzaner 27-09-2009 @ 14:34:15

@ Rosser
idd, dus dan ga ik maar naar Qlimax :p

ComingHard!RealHard! 27-09-2009 @ 14:39:15

Stijn, je bent nog geen 16 jonge dus je hoeft ook niet vroeg te komen! ;) :p

Dakpan 27-09-2009 @ 16:04:50

Als klap op de vuurpijl hebben we Wildstylez weten te strikken. Deze man blijft de ene geniale productie na de andere uit de hoge hoed toveren en heeft deze zomer ook geen enkel groot festival hoeven missen

Waar was die op Q-Base dan -_-

Nout 27-09-2009 @ 18:07:51

@oostzaner: Qlimax zal nog bijna verder zijn dan udenhout vanuit noord-holland dus nie piepe :p

Snor 27-09-2009 @ 19:34:59

“Op deze bijzondere datum”

Dat is t zeker, maar dan wel vanwege XQ :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook