Twisted 2012: 4 februari in De Michel in Haaren

De rook van het vuurwerk is nog maar net opgetrokken of Nul4Elf Events maakt bekend dat Twisted ook in 2012 weer zal plaats vinden. Na een hele vette editie in ‘t Plein te Udenhout waar o.a. Frequencerz en Ran-D zich lieten gelden, zal 4 februari 2012 Eetcafé De Michel weer geopend zijn voor een Haarense editie.
Omdat Nul4Elf-Events als organisatie maar al te goed inziet dat de kaartjes van menig feest alsmaar duurder worden willen we juist met Twisted een betaalbare avond voor jullie organiseren. Daarom hebben we de prijs wederom op €10,- gehouden! Desondanks hebben we toch weer een aantal bijzonder goede namen weten te trekken.

Om te beginnen hebben we Adaro, 50% Gunz 4 Hire gestrikt om samen met Alpha² records-collega E-Force een knallende set weg te komen zetten. Nadat Adaro in samenwerking met Ran-D Gunz 4 Hire is begonnen is het snel gegaan voor ze en stonden ze in november 2011 zelfs al op Qlimax. Ook E-Force heeft een goed jaar gehad in 2011 en is één van de knallende acts van het succesvolle Alpha² records. Dit kan niet anders dan vuurwerk opleveren wanneer deze twee samen het podium gaan betreden.

Daarnaast hebben we van oude bekenden Alphaverb & Intractable One nog een live-act tegoed, daar zullen ze jullie dan ook op trakteren 4 februari. Deze mannen zijn niet voor niets graag geziene gasten in Haaren en wij hebben er alle vertrouwen in dat hun live-act niets te wensen over zal laten.

Voor het melodieuze werk deze avond hebben we geschikte kandidaten gevonden, namelijk: Bass Modulators. Zij leveren keer op keer kwaliteit af bij Scantraxx en wij zijn ervan overtuigd dat ze ook De Michel op zijn kop gaan zetten deze avond.

Het nieuwste label in de hardstyle scene – The Magic Show Records – zal ook vertegenwoordigd zijn tijdens deze editie. Omdat we vernieuwing in de scene toejuichen vinden we dat hun vaandeldragers een plekje op Twisted hebben verdiend: Juized & Tartaros. De eerste twee releases op het nieuwe label werden goed ontvangen en door vele grote namen opgepikt, de derde release van Tartaros staat ook al in de agenda voor januari 2012.

Noisecult zal voor de derde keer draaien op Twisted. Deze Haarense jongens zijn na vele boekingen in de regio een stapje verder gegaan door op Fusion 2011 hun eerste track te draaien. Op Twisted zullen ze hun eigen track(s) in afwisseling met energieke en euphorische hardstyle draaien om het publiek in de juiste stemming te krijgen.

Om Brabant mede te vertegenwoordigen hebben wij nog een DJ uit de regio Tilburg uitgenodigd; The Z. heeft al veel mooie boekingen op zijn naam staan en inmiddels is hij ook al een tijdje resident van de Strangerz evenementen in Eindhoven. Door zijn altijd afwisselende en vlot doorgemixte sets hebben wij er alle vertouwen in dat het nu ook weer een feest gaat worden.

The Corporation is de naam van een beginnend duo, dat op productie gebied erg veelbelovend is. Ze hebben al wat eigen platen en onder hun alias Shepherd & Lanx hebben ze o.a. een electro-track gemaakt die lange tijd in de Beatport-charts stond. Ze zullen de avond openen met electro om zo op te bouwen naar hardstyle.

Kaarten zullen als gezegd €10,- kosten en te verkrijgen zijn bij Eetcafé De Michel in Haaren, bij alle Primera filialen en online via: Twisted-Event.nl/tickets

Koop snel je kaartje en we zien jullie 4 februari!

Twisted-Event.nl
facebook.com/pages/Nul4Elf-Events/136521629742981
Twitter.com/Nul4Elf_EventsVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 07-01-2012 om 10:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
PrammenRammer 07-01-2012 @ 14:23:03

Lekkere line-up voor dat geld!

Squit 08-01-2012 @ 16:15:14

Adaro vs E-Force, vet hoor :cool: ! Avio live ook altijd goed:D!

DJ ShaG 09-01-2012 @ 17:32:40

mooie poster! Aanwezig denk ik zo

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook