TWISTED is terug op 26 januari 2013

Het nieuwe jaar komt dichterbij en dat betekent dat het ook tijd is voor Nul4Elf-Events om een nieuwe editie van Twisted aan te kondigen. Op zaterdag 26 januari opent De Michel in Haaren haar deuren om jullie te trakteren op een mix van alom bekende DJ’s en de beste opkomende namen uit de regio. De line-up voor deze zesde Haarense editie van Twisted: Josh & Wesz, Frequencerz, Noisecult, F8trix, Gremios & Tono, PVO en The Corporation. Kaarten kosten slechts €10,-.

Frequencerz behoeven haast geen introductie. Niels was er onder de naam Faistos vanaf de eerste Twisted bij en als Frequencerz wordt dit het 4e optreden op Twisted. Nul4Elf-Events is er trots op dat dit knallende duo vanaf het begin deel heeft uitgemaakt van de Twisted formule en het afgelopen jaar is heel Nederland Frequenized. Fight For Our Survival, Bitch, Attention: de ene release kwam nog harder binnen dan de ander! Frequencerz hebben sinds hun knallende sets tijdens Defqon 2010 en Rebirth Festival 2012 een speciale band met Haaren en dat zal tijdens Twisted ongetwijfeld voor een sfeervolle en knalharde set zorgen.

Josh & Wesz zijn graag geziene gasten op Twisted en zijn voor het gros van de hardstyle-liefhebbers een naam die je omcirkelt op je timetable. Van Natte Asbak tot Like Thiz en Rubdown, wie is er niet op los gegaan? Los van deze oude pareltjes doen de nieuwe tracks als Underground Language en Acquittal het ook goed op de dancevloer en in de welbekende Hard With Style podcasts. Hun eigen sound, de kunst om de juiste golden oldies te draaien en hun energieke performance maken Josh & Wesz tot een act die je tijdens hun 5e Twisted niet mag missen.

Voor het melodieuze werk deze avond hebben we een geschikte kandidaat gevonden, namelijk: F8trix. Hij is al jaren een zeer gewaardeerde DJ op de zaterdagavonden in de Time-Out en heeft nu ook het produceren opgepakt. Dat heeft geresulteerd in een aantal vette tracks zoals Flavaaa en Game is Mine. Zijn doorbraak is nu verzilverd met een plek in de line-up van X-Qlusive maar de week erop staat hij gewoon op Twisted!

Natuurlijk heeft Nul4Elf-events ook ruimte voor een aantal lokale talenten. Wat te denken van Noisecult, deze Haarense jongens die Twisted zelf mee hebben opgezet, hebben inmiddels een behoorlijke reputatie opgebouwd in de regio en zijn regelmatig te zien op de evenementen van Rebirth Festival, De Kloontjes en Absolutely Hardstyle.
Gremios & Tono, PVO en The Corporation maken de line-up compleet. MC DL! Is de host van de avond.

Kaartverkoop
Kaarten zullen als gezegd €10,- kosten en te verkrijgen zijn bij Eetcafé De Michel in Haaren, bij alle Primera filialen en online via: Twisted-Event.nl/tickets.

Social Media
Zorg dat je Nul4Elf-Events volgt via Twitter #TWISTED2013 en Facebook. Door Twisted toe te voegen bij je Facebook evenementen agenda ben je ook altijd als eerste op de hoogte.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 14-12-2012 om 19:29 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
dennis 18-12-2012 @ 19:57:35

Natuurlijk aanwezig! Nog geen een editie gemist! Bovendien is het 2 keer vallen en ik ben thuis!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook