Twisted: Line-up en info

Op zaterdag 16 oktober opent ’t Plein in Udenhout haar deuren voor weer een nieuwe editie van Twisted. Door de vele positieve reacties na de eerste “Udenhout-editie” van Twisted was het voor Nul4Elf-Events meteen duidelijk dat dit een vervolg moest krijgen.

16 Oktober zullen de grootste opkomende maar ook gevestigde namen het dak bij ‘t Plein eraf laten gaan. De line-up bestaat uit: Frontliner, Ran-D, AVIO: live, Frequencerz, Kevin Kaos, Zentiments en Loudness. Deze topacts gecombineerd met de gemoedelijke sfeer en het enthousiaste trouwe publiek zullen er voor gaan zorgen dat het wederom een topavond gaat worden.

Loudness is een opkomend talent dat op verschillende feesten in de regio al heeft laten zien dat hij een lekker setje kan draaien. Uiteraard zijn ook Zentiments van de partij, residents van Twisted. The Vision, 50% van Zentiments, gaat de laatste tijd als een speer. Hij is lid van de Dirty Workz crew en staat deze zomer gewoon te knallen in de hangar op Q-Base. Samen met zijn maatje E-Con DJ zet hij op Twisted iedere keer weer een top performance weg. MC DL! Is de host van de avond.

Rond Kevin Kaos is het een tijdje stil geweest maar hij is de laatste tijd hard aan het werk gegaan om met een aantal lekkere producties voor de dag te komen. Dat hij lekker kan draaien liet hij op o.a. Decibel al zien, met Get Down bewees hij dat over een lekkere sound bezit. Frequencerz is het talentvolle duo uit de Fusion stal. Ook zij hebben er veel uren in de studio opzitten om zich tijdens deze zomer optimaal te kunnen presenteren, en zo geschiedde. Hun set op Defqon neigde naar perfectie en eigen producties als Driver en Phaser werden enthousiast ontvangen door het publiek.

His star is on the rise… Voor Frontliner is 2010 een topjaar. Hard Bass, In Qontrol, Emporium, Defqon, hij schreef ze allemaal op zijn naam. Met Discorecord heeft hij waarschijnlijk dé festivalplaat van 2010 op zijn naam staan. Zijn fijne gevoel voor melodie en kicks die werkelijk door merg en been gaan, zorgen ervoor dat hij perfect in het plaatje voor Twisted past.

Ran-D heeft tijdens Qountdown en Emporium bewezen wat hij waard is, en dan staan Decibel en Q-Base nog op het programma voor deze zomer. Zijn typische sound is door het grote publiek opgepikt en Ran-D knalt nu als nooit tevoren. Met “Living for the moment” had hij al een enorme hit op zijn naam en “Feel my fire” lijkt nú al een legendarische track. Say What!?

Vorig jaar zette AVIO:live ’t Plein letterlijk zijn kop en zorgde voor veel enthousiaste reacties. Reden genoeg voor Nul4Elf-Events om ze ook voor deze editie van Twisted te strikken. Alphaverb en Intractable One zorgen telkens weer voor een originele invalshoek en geen enkele liveset van deze mannen is hetzelfde. Met hun passie, enthousiasme en interactie met het publiek zullen zij de ideale afsluiter zijn van Twisted.

Natuurlijk heeft Nul4Elf-Events geleerd van de eerste editie in ’t Plein, zo zal er deze keer een betere voorziening zijn voor de rokers en zal de indeling bij de entree worden gewijzigd om lange rijen te voorkomen.

Kaartverkoop
Voorverkoop: € 14,50 ex. fee
Deurverkoop: € 17,50 ,- (mits niet uitverkocht)

Kaarten zijn vanaf dinsdag 20 juli te koop via Paylogic en bij alle Primera vestigingen, verder bij de fysieke vvk-adressen:
’t Plein, Udenhout
Mon Rêve, Udenhout
Café-Zalen De Michel, Haaren

Details
16+
Minimumleeftijd is 16 jaar: ID verplicht. Geen ID is geen toegang
Kijk voor meer info en verdere details op www.twisted-event.nl (online medio augustus) en natuurlijk komen de laatste nieuwtjes ook op de hyves-pagina: twisted-event.hyves.nl.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 21-07-2010 om 14:24 door Jor-D | Translate:

Reacties (7)

Plaats reactie
Maximize 21-07-2010 @ 14:30:42

Haha dat plaatje van die Dikke Bleek naast de MC :D

M-bition 21-07-2010 @ 14:33:13

:D Wel mooie line-up!! Wil kevin kaos wel eens een x zien! Get down (l)

Perry’d 21-07-2010 @ 14:33:38

Loudnesss!!! w00p w000p! :D :D

Timmer 21-07-2010 @ 18:51:55

loudness draaide zeker niet verkeerd op gessel open air, beetje klappers van enkele jaren terug. Maar gewoon weer avio live in het plein, vorige keer ook al en dat was echt gewoon heel de zaal 200% Gaan. Prachtig! Waarom doen ze nu zo streng om dat ID vorige keer was ik nog 15 en kon zo naar binnen

stefaneke 21-07-2010 @ 19:16:41

M’n eerste keer naar een van de lokale volksfeesten voor de lokale hardstylers :P.

DarkSymphony 21-07-2010 @ 20:51:46

Ran-D :D :D
Avio live :D :)
aanwezig denk ik :p

bob marok 27-07-2010 @ 00:34:18

mooie lineup, zeker aanwezig!!
en nog lekker dichtbij ook :)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook