UDC Presents: The Harder Styles of EDM

Op zaterdag 19 oktober 2013 organiseert UDC Events een speciale Harde Stijlen ADE Showcase in de befaamde Amsterdam studio’s. Voor UDC Events een logische keuze aangezien de harde stijlen op zowel Dance Valley Festival als Ground Zero Festival goed vertegenwoordigd zijn.
Op zaterdag 19 oktober is UDC Events vrijwel de enige organisatie die een nacht organiseert voor de echte liefhebber van de hardere stijlen uit binnen- en buitenland. Verdeeld over drie area’s zullen alleen de meest duistere beats op het gebied van de hardere stijlen te horen zijn. Een nacht gevuld met het meest explosieve muzikale geweld, één voor de echte liefhebbers dus! Ze garanderen dat deze nacht er hard aan toe zal gaan, in alle drie de area’s zullen ze uitpakken met een fantastisch geluidssysteem. Van 22:00 uur tot 07:00 uur ga je los op de beste artiesten uit de hardstyle, raw hardstyle en hardcore scene.
De laatste informatie die je dient te weten voordat je naar Amsterdam studio’s afreist, inclusief de timetable, vind je hieronder:

Studio 1 (Hardstyle)
Deepack
Endymion
F8trix
Isaac
The Prophet
Wildstylez
Zany
Live: DV8

Studio 2 (Raw Hardstyle)
Blackburn
Chain Reaction
Delete
Kold Konexion
Prefix & Density
Re-volt
Thera
Titan
MC: Da Syndrome

Studio 3 (Hardcore)
Catscan
D-Passion
Darkraver
Evil Activities
Kasparov
OMI
Promo
Ruffneck

Tickets Tickets kosten 27,50 euro en zijn alleen online verkrijgbaar via www.udc.nl/ade
Lockers In de Amsterdam studio’s zijn voldoende lockers te huur.
Openbaar Vervoer De Amsterdam studio’s zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf metro stations Overamstel, Spaklerweg en Van der Made weg ben je ongeveer in 10 minuten bij de Amsterdam studio’s
Parkeren De Amsterdam studio’s zijn goed te bereiken met de auto en parkeren rondom de Amsterdam studio’s is gratis. Navigatie adres: H.J.E. Wenckebachweg 173 1096 AM Amsterdam


Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 19-09-2013 om 12:51 door Khadber | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook