Udex, Prefix & Density in Heart for Hardstyle 68

Het is alweer bijna het einde van de maand en het is daarom weer tijd voor een nieuwe Theracords guestmix. Dit keer nodigt Heart for Hard, Prefix & Density uit voor een guestmix. Daarnaast zal resident Udex in het eerste uur veel van zijn nieuwe werk laten horen!

Maandag is het alweer tijd voor een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle. In het eerste uur gaan we luisteren naar een mix van Udex. Je zult hem misschien kennen van zijn releases: “Sweet Music” en “Fundamental Elements” op Heart for Hard Records. In deze nieuwe aflevering laat hij weer wat van zijn opkomende releases horen. Het tweede uur zal verzorgt worden door Theracords artiesten: Prefix & Density. De zomer ziet er goed uit voor dit duo met o.a. Defqon 1 en Dance Valley op hun programma. Daarnaast kwamen ze deze maand met een nieuwe release: “Soundwaves”, die erg goed werd opgevangen door het publiek. Aanstaande Maandag zorgen ze weer voor een volwaardige afsluiting van de show!

Maandag 22 April 2013
20:00 – 21:00 Udex
21:00 – 22:00 Prefix & Density

Uitzending gemist?
Heb je één van de “Heart for Hardstyle” guestmixes gemist? Wees dan niet getreurd. Alle nieuwe uitzendingen kun je weer eenvoudig terugluisteren op het “Heart for Hard” Youtube kanaal. Naast dit ‘hardstyle geweld’ is er ook een kans om deel uit te maken van “The Heart”. Laat een bericht achter over “Heart for Hardstyle” of je passie voor Hardstyle op de Heart for Hard Facebook, Twitter of Website. Verschillende berichten worden uitgekozen en zul je terugzien in de Heart for Hardstyle episodes op Youtube! Onder deze inzendingen zullen ook regelmatig goodies worden verloot.

Volg Heart for Hard en de Heart for Hardstyle shows ook op Facebook: facebook.com/heartforhard & heartforhardstyle.com.

Vorige week in Heart for Hardstyle:
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 20-04-2013 om 17:39 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook