Unlocked indoor festival 2015

Op 24 oktober 2015 start in Jaarbeurs Utrecht een nieuw avontuur binnen de hardere stijlen; met meer dan vijftig artiesten, verdeeld over vijf areas en vijf unieke showcase acts die integraal de wintertijd zullen Unlocken op Unlocked indoor festival 2015.

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in het spectrum van de hardere stijlen? Een stap die zorgt voor nieuwe ervaringen, een nieuwe beleving en nieuwe herinneringen? Kom alvast in de sfeer en check hier de trailer:

YouTube Preview Image

Area 1 // Hardstyle
Frontliner
Adaro
Coone [BE]
Atmozfears
Hard Driver
Frequencerz
Sound Rush
E-Force

Showcase
10 Years Noisecontrollers

[representing his career from 2005 till 2015]
Als onderdeel van het 10-jarige bestaan van Noisecontrollers, zal het icoon een exclusieve, 10 years showcase act neerzetten op Unlocked. 60 minuten lang het geluid waar het allemaal begon, met een trip down memory lane en weer op reis naar de wereld van nu. Een ode aan zijn carrière tot nu toe, met de unieke sounds van de afgelopen tien jaar.

MC: Dv8

Area 2 // Hardcore
Tha Playah
Noize Suppressor [IT]
Korsakoff
Tieum [FR]
Amada
Meccano Twins [IT]
Nosferatu
Destructive Tendencies [UK]

Showcase
Partyraiser’s Thrill

[going back 2 back with Drokz and F. NøIzE & and supported by MC Da Syndrome]
Partyraiser records is taking over. Tijdens zijn showcase act op Unlocked brengt Partyraiser zijn Thrillogy gevoel in een keer weer helemaal terug, aangevuld met de muziek van nu en uiteraard met sets zonder grenzen. Degene die er bij waren tijdens deze uitverkochte solo in 2013, weten dat je van Partyraiser alleen maar legendarische sets mag verwachten. Deze keer wordt hij versterkt door vrienden en mede artiesten Drokz en F. Noize. Dit trio staat voor het eerst samen op het podium en zullen je volledig wegblazen met harde en snelle mixes.

MC: Jeff

Area 3 // RAW Hardstyle
Crypsis
Warface
Digital Punk
Titan
Deetox
Requiem
Phuture Noize
Regain [PL]

Showcase
B-Front Experience

[featuring his projects & unreleased works]
Publiekslieveling B-Front zal eenmalig een heel bijzondere act neerzetten tijdens deze showcase op Unlocked. Vanzelfsprekend mag je zijn bekende projecten verwachten, maar ook zal hij veel nieuw ongereleased materiaal ten gehore brengen. De unieke Raw Hardstyle experience die je echt niet wilt missen.

MC: Nolz

Area 4 // Freestyle
Paul Elstak
Zany
Promo
Darkraver
Luna
Dr. Rude
Buzz Fuzz
Mark with a K [BE]

Showcase
Deepack Foam Party

[inviting their best friends]
Deepack haalt tijdens deze showcase alles uit de kast en heeft speciaal vrienden uitgenodigd om deze foamparty gekker dan gek te maken. Muzikaal kun je alles verwachten van Early Hardstyle tot aan Raw Hardstyle & Hardcore. Een uur lang complete gekte, stevige beats en een flinke dosis gezelligheid. Dus neem je zwemspullen mee, we gaan nog niet zeggen wat we gaan doen!

MC: DL

Area 5 // Industrial & harder
Dr. Peacock
The Sickest Squad [IT]
Ophidian
Tymon [AUS]
Miss Hysteria
Sandy Warez [BE]
I:gor [PL]
Noisekick

Showcase
PRSPCT XTRM

[featuring Thrasher, Detest & Mike Redman]
PRSPCT is het vooraanstaande label als het gaat om underground Hardcore. Van Industrial tot Drum & Bass, niets is te extreem voor PRSPCT. Het is dan ook geen verrassing dat PRSPCT XTRM op Unlocked een showcase gaat houden. Tijdens deze showcase worden de duistere, rauwe randjes van de underground Hardcore opgezocht in een extreem powerhour om nooit te vergeten. Thrasher, Detest en Mike Redman zullen je meenemen in een trip door alles waar PRSPCT voor staat.

MC: No-ID

Kaartverkoop
Wil je zeker aanwezig zijn bij dit unieke indoor festival? Zorg er voor dat je er bij bent en koop je kaarten via http://tickets.b2s.nl/ . Lees alle info over Unlocked op
deze website: http://www.b2s.nl/



Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 01-05-2015 om 14:05 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

Reageren



Registreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook