Upcoming “Hard” Events @ Harders Plaza

Restylerz, Make Some Noise en A Night With Bass-D zijn dé concepten die het afgelopen jaar vele duizenden bezoekers hebben getrokken in Harders Plaza in Harderwijk. Ook in 2014 gaat Harders Plaza, wat in het afgelopen jaar bijna elke maand een dik hardstyle of hardcore evenement op de agenda had staan, keihard door. Zo staat er al een nieuwe Restylerz editie op de planning, komt in februari Bass-D weer de boel op stelten zetten met zijn collega-dj’s en vieren we op 15 maart het 15 jarig bestaan van Neophyte Records!

18-januari | Restylerz presents Frequencerz
Hoe kun je nu het nieuwe jaar beter beginnen dan met een dikke editie van Restylerz? Op zaterdag 18 januari staat er namelijk een exclusieve “Frequencerz Special” op de agenda. Met een 2-uur durende set van dit rete populaire duo, aangevuld met artiesten als Jack of Sound, Thyron en resident DJ’s Raw Education en Proto Bytez gaat deze eerste Restylerz editie van 2014 er weer een worden om niet te vergeten!

Restylerz is hét (raw)hardstyle concept in Harders Plaza, zorgt keer op keer voor een compleet gekkenhuis en met de nodige licht en lasershows, snoeihard geluid en jou als liefhebber is Restylerz voor vele uitgegroeid tot een vaste prik op de agenda.

Frequencerz (special 2hrs set)
Jack of Sound
Thyron
Raw Education
Proto Bytez
Hosted by MC Renegade

15 februari | ANWB
Naast Restylerz is er ook een nieuw freestyle/hardcore concept geboren in samenwerking met Bass-D. Met een knipoog naar de officiële ANWB, wat bij dit concept staat voor A Night With Bass-D, gaat Bass-D samen met een aantal andere top DJ’s voor memorabele avonden zorgen in Harders Plaza. Houdt www.hardersplaza.com de komende weken goed in de gaten want net zoals bij de eerste editie gaat Bass-D ook nu weer een nieuwe ANWB promomix in elkaar sleutelen. Check hier de line-up voor 15 februari en zet hem in je FB-agenda!

Bass-D
Tha Playah
Day-Mar
Outsiders
Scott Marten vs. Raoul DKC
Hosted by MC Justice

15 maart | Neophyte – 15 Years Celebration
Neophyte Records komt naar Harderwijk! Hun Bigger Than Ever Tour maakt een stop in Harders Plaza, een locatie bekend om zijn mooie décor, geweldige sfeer en, misschien nog wel het belangrijkste van alles, de vette line-ups! De Neophyte Records crew zal zich vanzelfsprekend niet inhouden en zij zullen het geluidssysteem van de club eens flink testen tijdens de 6 uur durende show.

Neophyte
Endymion
Tieum (FR)
Tha Playah
The Viper
Furyan
Hosted by MC Alee

Houdt Harders Plaza en Restylerz in de gaten op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte over het laatste nieuws, line-up releases, tickets, promomixen en winacties.

#hardersplaza #restylerz #anwbevent #biggerthanever #neophyteVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 25-12-2013 om 13:53 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook