Vernieuwde concept Hardstyle Feelings kick-off @ Club Loft Arnhem met als headliner niemand minder dan: Jack of Sound

Een ware gekte is er aan het ontstaan in de omgeving van Arnhem. Het vernieuwde concept van Hardstyle Feelings gaat van start in Club Loft te Arnhem! Een avond/nacht lang Hardstyle en Rawstyle, waar je zeker bij moet zijn. Na een aantal geslaagde edities doet Hardstyle Feelings er nu een flinke schep boven op! Nog meer, nog vetter, nog spectaculairder, nog gekker, en niet te vergeten nóg harder!

Vrijdag 31 oktober is het tijd voor de vernieuwde editie van Hardstyle Feelings met dit keer in de line-up niemand minder dan: Jack of Sound, Zirkum, Dark Chemistry, Dark Equalizerz, Fanatic en D-Stroy! Al deze heren worden vocaal ondersteund door the one and only: MC Livid! Aangezien Hardstyle Feelings 31 oktober in Club Loft de opening houdt van dit mooie, frisse en vernieuwde concept, kan je deze kans zeker met twee handen aanpakken!

Een avond vol verassingen, een knallende line-up, een spectaculaire lichtshow, een perfect décor én jullie gaan zorgen voor een onvergetelijke 1e editie van het vernieuwde concept: Hardstyle Feelings!

Kaartverkoop:
De tickets voor Hardstyle Feelings kosten €7,50 (ex. fee.) en zijn verkrijgbaar via www.tripledance.nl. Ook aan deur zijn er tickets te koop, mits deze zijn uitverkocht. Tickets aan de deur kosten €10,00

Social Media:
Voeg Hardstyle Feelings toe aan je Facebook-agenda: facebook.com/events/500888920043628

Blijf op de hoogte van alles omtrent #HardstyleFeelings via facebook.com/HardstyleFeelings

See you october 31th!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-09-2014 om 23:14 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook