Voorverkoop 7th Sunday Festival en Harmony of Hardcore gestart

Wil jij extra voordelig naar de komende editie van 7th Sunday Festival en/of Harmony of Hardcore? Koop dan een exclusief early bird ticket tegen het huidige, lage btw-tarief. Het kabinet heeft onlangs besloten het btw-tarief van 6% voor festivals in 2011 te verhogen naar 19%. Par-T Events biedt je de mogelijkheid je nog eenmaal van het oude tarief te profiteren door extra vroeg te starten met de ticketverkoop. Koop je early bird ticket direct via www.7thsunday.nl of www.harmonyofhardcore.nl.

Early bird tickets: extra voordeel voor de snelle beslissers
Snelle beslissers kunnen dit jaar profiteren van extra voordeel. Op 1 december start de officiële verkoop van de exclusieve early bird tickets voor zowel 7th Sunday Festival als Harmony of Hardcore. Ook combitickets zijn vanaf die datum te koop! Tot 31 december wordt het huidige btw tarief van 6% gehanteerd, daarna betaal je 19% btw aan de overheid. Speciaal voor JOU als trouwe bezoeker start de verkoop dit jaar extra vroeg. Beslis snel en pak dat voordeel! Tot 31 december betaal je voor 7th Sunday Festival slechts €40,- voor Harmony Of Hardcore 32,50,- en voor een combiticket €60,-.

Aftermovie 7th Sunday Festival 2010:
YouTube Preview Image

Aftermovie Harmony of Hardcore Festival 2010:
YouTube Preview Image

Pinksteren valt dit jaar later dan normaal
7th Sunday Festival is dit jaar op zondag 12 juni en Harmony of Hardcore op zaterdag 11 juni. Dat is enkele weken later dan de afgelopen jaren het geval was. Pinksteren valt dit jaar later dan normaal. Het voordeel hiervan is dat de kans op goed weer – statistisch gezien – wederom weer erg groot is.

Al het nieuws over 7th Sunday Festival en Harmony of Hardcore als eerste ontvangen?
Wil jij op de hoogte blijven van verdere nieuwtjes over 7th Sunday Festival en Harmony Of Hardcore? Wil je als eerste info over nieuwe area’s horen, de eerste dj’s bevestigd zien worden en nog veel meer? Abonneer je dan op de verschillende social media kanalen.

7th Sunday Festival bedankt stemmers Europe Festival Awards
Zoals velen wel weten was 7th Sunday Festival geselecteerd in de voorrondes van de prestigieuze European Festival Awards. Helaas is 7th Sunday net niet door naar de grote finale, Par-T Events is toch erg trots op de grote steun van iedereen in deze voorronde. Bij deze willen we dan ook graag alle fans bedanken voor hun stemmen! Par-T Events is met Daydream Festival nog wel in de race voor de titel beste nieuwe festival van Europa. Help mee aan deze titel, stemmen kan op: http://eu.festivalawards.com

Ticketverkoop ook dit jaar via Timoco
De voorverkoop van 7th Sunday Festival en Harmony of Hardcore wordt ook dit jaar weer verzorgd door TIMOCO. Online verloopt dat via www.7thsunday.nl & www.harmonyofhardcore.nl en daarnaast zijn de Timoco tickets ook verkrijgbaar via alle Free Record Shops en Belcompany winkels. Denk er aan dat het altijd veiliger is om je kaarten via de officiële kanalen te kopen en niet via onbetrouwbare ticketaanbieders op internet.


Foto: Kevin Verkruijssen | We Are The NightVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 01-12-2010 om 12:27 door Jor-D | Translate:

Reacties (5)

Plaats reactie
Djenz 01-12-2010 @ 14:15:48

valt dus in het weekend van Defqon (waarschijnlijk)

WIJNUH 01-12-2010 @ 14:27:05

Dan is het misschien niet zo druk :)

dennis 01-12-2010 @ 17:44:15

December wordt zo een dure maand als er zo veel festivals nog voor januari in de verkoop begint. Zodat de kaartjes niet nog duurder worden

Simizle 01-12-2010 @ 20:29:16

Hopppaa! 7th Sunday it is! Ligt praktisch in m’n achtertuin. Nice! :)

sankara 02-12-2010 @ 15:38:57

@ dennis: is toch goed? dan weet ik eindelijk eens wat te vragen voor mijn kerstmis en nieuwjaar :p

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook