Vroege vogel verkoop Freshtival 2011 officieel gestart

Het Absolutely Fresh circus draait op volle toeren en dat kan eigenlijk maar één ding betekenen. It’s time for Freshtival! Freshtival stevent op dit moment af op haar derde en meest spectaculaire editie. Op zondag 12 juni, beter bekend als eerste Pinksterdag, zal Recreatiepark Het Rutbeek in al haar glorie schitteren als één van de mooiste evenemententerreinen van Nederland. Kortom, de vlag mag uit want de voorverkoop is gestart! Laat jezelf verwelkomen op het Freshtival der festivals en laat je verrassen in The Circus of Life!

Area’s op Freshtival 2011
Uiteraard zal Freshtival de plek zijn waar de beste artiesten uit binnen- en buitenland hun kunsten komen vertonen, maar daarnaast gaat Freshtival dit jaar een heel eind verder. Als bezoeker van Freshtival ervaar je de meest spectaculaire showmomenten op de mainstage, de hardste beats in de Superbash en de beste clubsounds in de Absolutely Lucky area. Verder zal het technopodium dit jaar worden gehost door een partij die hele speciale plannen heeft voor het komende seizoen. Naast deze vier area’s zullen er dit jaar nog eens drie nieuwe podia aan het programma worden toegevoegd.

Carnaval in Twente
Expect the unexpected, is eigenlijk het enige zinnige dat over deze area te zeggen is, elke vorm van zinnigheid moet namelijk verplicht worden achtergelaten bij het betreden van deze area. De plek waar bekende Nederlanders dj’s worden en dj’s bekende Nederlanders. De plek waar dubstep gemixt wordt met schlager en waar hiphop en happy hardcore naadloos in elkaar overvloeien. De avond zal eindigen met een oorverdovende silent disco en hij of zij die hierbij niet aanwezig was zal nooit te weten komen wat er allemaal gebeurd is want het oud Twentse spreekwoord dat nog steeds veelvuldig gebruikt wordt luidt; ‘What happens in Twente, stays…’ Nog één tipje van de sluier, je hoeft deze editie je hangmat niet mee te nemen, daar zorgt de organisatie wel voor.

Draai jij op Freshtival?
Nederland is een broedplaats van talent, het enige dat deze toekomstige headliners nog ontbreekt is een podium. Op Freshtival staat een podium dat naarstig op zoek is naar talent en de combinatie is daarom dus snel gemaakt. Aan talents die graag in deze area willen optreden geeft de organisatie het advies www.freshtival.nl in de gaten te houden. Er zal een contest worden gehouden waarvan de beste inzendingen zullen worden beloond met een optreden op Freshtival.

Overzicht Area’s:
Mainstage
Superbash
Absolutely Lucky
Techno Area
Carnaval in Twente
Talent Area
Salsa Plaza

Voorverkoop
De voorverkoop van Freshtival is inmiddels gestart en kaarten zijn verkrijgbaar via www.freshtival.nl:

Prijs
Ronde 1: 22,50 euro (max. 750 tickets beschikbaar)
Ronde 2: 27,50 euro (max. 750 tickets beschikbaar)
Regular: 32,50 euro

Combitickets
Omdat Freshtival en Fantasy Island gebruik maken van hetzelfde terrein en er in party lovin’ Nederland ongetwijfeld mensen zijn die naast Freshtival ook Fantasy Island Festival willen bezoeken, hebben Absolutely Fresh en P-productions besloten combitickets aan te bieden waardoor je voordelig naar beide festivals kan.

Prijs
Ronde 1: 47,50 euro
Ronde 2: 55 euro
Regular: 55 euro

Waar koop jij je tickets?
Tickets voor Freshtival zullen verkocht worden via ticketscript en zijn verkrijgbaar via www. en alle vestigingen van Free Record Shop.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 22-02-2011 om 20:07 door Khadber | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Jorea88 22-02-2011 @ 20:19:03

Vorig jaar supervet feestje ^^ ! Mss combiticket halen met Fantasy Island :D

Undertaker69 24-02-2011 @ 01:02:01

Misschien eens een gokje wagen ja!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook