Vrolijk Pasen met D-Block & S-Te-Fan tijdens Distraction

Op 19 April komen Club Eclipse en Core ConneXion met een speciaal hardstyle paas evenement in Club Eclipse, geheel in de traditie van de fantastische hardstyle events die al eerder hebben plaats gevonden op deze locatie. Wie kent ze niet Scantraxx, A2 Record en de dikke Label Nights. Club Eclipse zal helemaal worden omgetoverd tot Hardstyle tempel zoals het ooit bedoeld was met haar keiharde sound, vette lichtshow, een gruwelijk podium, imponerende lasers en extra entertainment zoals danseressen. Dat kan je allemaal van ons verwachten tijdens Distraction – Happy Hard Easter!

Speciaal voor de super early bird actie van maar 7,50 willen we jullie alvast blij maken met één van de artiesten die we hebben geboekt. Als eerste willen we graag DBSTF aan jullie voorstellen. Dit zijn twee oude bekende van de label nights, echter is het al weer meer dan drie jaar geleden dat zij het podium bestegen in Club Eclipse. In die drie jaar is er een hoop gebeurd en dat zal je die avond horen ook!

D-Block & St-e-fan

(Super) Early Bird Actie
Voor de snelle beslissers hebben wij een super early bird, voor slechts € 7,50 kun jij erbij zijn. Let op: er zijn slechts 150 kaarten beschikbaar voor deze prijs en deze actie eindigt op 17 februari. Wees er snel bij want die line-up word alleen maar beter.

Tickets
De reguliere tickets kosten vanaf 18 maart € 20,00.

VIP Tickets
Er zijn ook VIP Tickets beschikbaar. Met de VIP Tickets krijg je een uniek Distraction : Happy Hard Easter shirt en maak je gratis gebruik van de faciliteiten zoals garderobe en toilet in Eclipse. Verder krijg je snacks en een welkomstdrankje. En dat uiteraard allemaal op de VIP area waar ook de artiesten tijdens het evenement vertoeven. De VIP Tickets kosten € 40,00

Tickets verkrijgbaar
Club Eclipse website, Core ConneXion & Club Eclipse Facebook en Free Record Shop.

Social media:

Event
facebook.com/events/616319265101916

Club Eclipse
www.club-eclipse.nl
facebook.nl/clubeclipse010
facebook.com/events/616319265101916

Core ConneXion
www.core-c.nl
facebook.com/CoreConneXion
twitter.com/Core_ConneXionVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 09-02-2014 om 16:36 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook