“Wake You From Your Boredom” viert 50e editie

Mind.Illusion presenteerde twee jaar geleden de 1e editie van zijn “Wake You From Your Boredom” podcast en sindsdien gaat het hard met de populariteit van zowel de artiest als deze serie. Zijn eigen en unieke visie op de scene, die je uiteraard terughoort in zijn on stage performances en “Wake You From Your Boredom” sets, hebben geresulteerd in een grote internationale fanbase.

Met ruim 325.000 Youtube views en meer dan 250.000 downloads na 49 “Wake You From Your Boredom” edities, mag dit gerust een groot succes worden genoemd. Kwaliteit en diversiteit zijn de belangrijkste factoren achter dit succes. Mind.Illusion zegt er zelf het volgende over..

Het is bijna ongelofelijk om te zien hoe de “Wake You From Your Boredom” podcast zich heeft ontwikkeld de afgelopen twee jaar. Het begon als iets kleins en voor de echte liefhebber maar is ondertussen opgepikt door het grote internationale publiek.

In mijn podcasts presenteer ik waar Mind.Illusion in zijn puurste vorm voor staat. Dit  is originaliteit en kwaliteit. Ik draai wat ik vet vind ongeacht uit welk jaar de track komt of label. Zowel tijdens mijn performances in clubs en op festivals als met de “Wake You From Your Boredom” podcast probeer ik de fans een unieke beleving te geven.

Bij deze wil ik ook alle trouwe luisteraars bedanken! Op naar “Wake You From Your Boredom” 100!”

“Wake You From Your Boredom” 50 is nu te downloaden.

YouTube Preview Image

Info:
facebook.com/DJMind.Illusion
twitter.com/djmindillusion
youtube.com/user/DJMindIllusion
soundcloud.com/djmindillusion
Bookingen via [email protected] of www.themagicshow.nl

Bookingen via [email protected] of www.themagicshow.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 05-09-2012 om 21:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
C-Mind 05-09-2012 @ 21:32:29

Gefeliciteerd MI

Snor 05-09-2012 @ 21:53:16

Gefeliciteerd!
@C-Mind: Leef jij ook nog! Draai jij eigenlijk nog setjes in elkaar of lijkt het van niet omdat ik ze zelf mis hier op het forum?

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook