Warface en Deetox bij RAW Religion in Arnhem

Op 28 maart 2015 zullen alle echte hardstyle fans zich herenigen bij de eerste editie van RAW Religion. Samen met artiesten van End of Line Records en Theracords zal USP de eerste editie van RAW Religion neerzetten in Club Supreme in Arnhem.
RAW Religion garandeert de bezoeker maximale energie van begin tot eind en wordt muzikaal verwend door de volgende acts: Warface, Deetox, D-sturb, Proverb, Dark Chemistry, Matt Fasten, Soundcreators en MC Asae.

Wat is de kracht van deze artiesten?
Warface heeft net zijn nieuwe 3-cd album uitgebracht, genaamd “Art of War” welke een regelrechte hit blijkt te zijn. Hij staat erom bekend elk feest compleet te slopen met zijn muziek die grens van hardcore balanceert. Anderen zijn zelfs van mening dat zijn muziek nog een stuk ‘harder’ gaat dan hardcore.

Deetox is een van de weinige vrouwelijke hardstyle DJ’s. Ze is uniek met haar sounds en heeft zojuist een enorme boost gehad in haar carrière. Ze had de eer om samen met haar ‘fellow freakz’ Hard Bass 2015 af te sluiten onder de naam “Freakz at Night”.

Proverb is een zeer getalenteerde man in de studio. Hij knalt veel power en drive in zijn tracks. Zijn muziek is ritmisch, maar tegelijkertijd vaak snoeihard, verrassend en vaak toch net even anders dan de rest. Zeker de moeite waard om te gaan volgen.

D-sturb heeft net getekend bij Gearbox digital records label. Deze jonge man staat aan de start van zijn veelbelovende muziek carrière. Check zijn tracks en oordeel zelf.

Dark Chemistry, Matt Fasten en Sound Creators zijn drie bekende namen in de lokale clubscene. Zij hebben de skills in huis om van elk feest een feest te maken zoals deze hoort te zijn.

MC Asae is een getalenteerde MC en onder andere lid van de hiphop groep “Wivvamile” . Hij houdt er van om mee te gaan in de sfeer en deze te voeden met zijn brute vocalen. Hij zal de energie in de zaal op maximaal niveau houden.

Samen met de bovengenoemde artiesten en hun alles-vernietigende sounds, zullen USP en Supreme zich inzetten om deze speciale avond op memorabele wijze neer te zetten.

Dus blok nog snel 28 maart in je agenda.

Line-up:
- Warface
- Deetox
- D-Sturb
- Soundcreators
- DJ Proverb
- Matt Fasten
- Dark Chemistry
- Hosted by: MC Asae

Laten we met zijn allen in deze duistere en memorabele ‘religie’ duiken om er een onvergetelijke avond van te maken.

Zaterdag 28 maart – RAW Religion
Locatie: Supreme || Luthersestraat 9, ARNHEM
Tijd: 22:00-05:00
Early-Bird: €8,- (SOLD OUT)
Pre-sale: €10,-
VIP: €17,50

Event organizer: http://facebook.com/USPNL
Event page: http://tinyurl.com/RAW-RELIGION-THE-EVENT
Trailer: http://tinyurl.com/WATCH-WHY-YOU-SHOULD-GO
Guestmix: http://tinyurl.com/RAW-GUESTMIX-INNERSPACE
Tickets: http://tinyurl.com/GET-RAW-TICKET

We are free
We thrive in the shadows
Darkness is our ally

This is… RAW ReligionVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 25-03-2015 om 11:50 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook