Wasted Festival 2014 presenteert line-up

Aanstaande zaterdag 1 februari om 12:00 start de kaartverkoop voor de 2de editie van Wasted Festival. Na een succesvolle primeur van dit festival in 2013 komt de organisatie in 2014 terug met een nieuwe editie. Op zaterdag 17 mei zal ditmaal evenemententerrein ‘De Hoop’, pak en beet 250 meter verwijderd van de locatie in 2013, in het teken staan van ‘The Harder Styles’. Wasted Festival presenteert hierbij een gevarieerd programma met aandacht voor lokaal talent, Hardstyle uit de vroegere jaren en het beste van de hedendaagse Hardstyle. Afsluiten doen we natuurlijk met Hardcore. Are you ready to enter the Wasted Factory?

Line-up:

In de Wasted Factory zal de dag beginnen met early – hardstyle door DrumDJ & Triamera, gevolgd door de mannen van Noisecult. Deze twee talenten weten als geen ander hoe een energieke set neer te zetten, waarin steevast eigen producties en oude parels worden afgewisseld. Vervolgens zullen Atmozfears en Audiotricz het tegen elkaar opnemen in een B2B set, wéér een act waarin de ‘Next Generation’ zich kan laten gelden. Halverwege de dag zullen twee oude bazen in de scene weer eens samen op het podium verschijnen en wel: Zany vs Pavo! Alle klassiekers zullen uit de kast worden getrokken in deze special early set. Na deze set zullen Ran-D, Digital Punk & B-Front het publiek gaan verwennen met het lekkerste van de hedendaagse Raw Hardstyle om er voor te zorgen dat er voor de laatste hardstyle act van de dag, Adaro vs Phuture Noize, nog maar 1 ding op zit: plank gas! Afsluiten doen we op Wasted Festival met hardcore, niemand minder dan Amnesys zal het laatste beetje energie uit jullie benen halen! De mainstage wordt gehost door MC Nolz & MC Axys

Area 2: Hardstyle 2006-2011, Hardstyle talents & Hardcore

In de buitenstage zullen regionale dj’s het eerste gedeelte van de dag de hardstyle uit de jaren 2006 t/m 2011 ten gehore brengen. Wasted Festival heeft hiervoor uitgenodigd: The Z. vs Reactiv, PVO, Frixion, Jynical en Fantazoo. Vervolgens zullen Arboza & Asylum, Gremios & Tono, Inceptum, The Sinners, Reflexx en The Shade hun visie op hardstyle presenteren waarna Reload-R vs The Rizzler vs Yataah het hardcore publiek al 1,5 uur eerder ( voordat Amnesys begint ) aan hun trekken laat komen! MC Creature & MC Sinnergy zullen op 17 mei zorg dragen voor de microfoon in area 2.

Tickets, Hotelovernachting & More info

De kaartverkoop voor Wasted Festival start aanstaande zaterdag om 12:00 via www.wastedfestival.nl. Op deze site is tevens informatie te vinden over het programma op vrijdag 16 mei, de tent zal dan in het teken staan van “fout, fouter foutst!”

Tickets: 
Early Bird (round 1: februari) = €17,50
Early Bird (round 2: maart) = €20,-
Regular = €23,50

Prijzen van combi-tickets zijn te vinden op de website.

Hotelovernachting
In samenwerking met het op kruipafstand liggende van der Valk Hotel Nuland zijn er naast gewone tickets ook hotelovernachting combi’s te koop. Zo ontvang je al 2 VIP – Tickets, een Wasted Festival Goodie en een hotelovernachting inclusief ontbijt voor 2 personen voor €110,-. Zo wordt je dus compleet in de watten gelegd voor slechts €55,- per persoon.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 09-02-2014 om 16:40 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook