Wasted Festival: Spik splinter nieuw festival in 2013

Na twee stijf uitverkocht edities van ‘In The Shadow Of The Church’ besloot ITSOTC events dat het tijd was voor de volgende stap. De organisatie presenteert dan ook met trots een spik splinter nieuw hardstyle festival: Wasted Festival.

Op 11 mei 2013 zal, pal naast de A59 tussen Oss en Den Bosch, op een prachtig stuk land een nieuw festival neerstrijken. Wasted Festival staat voor gezelligheid en gekkigheid, maar wel met een flinke dosis hardstyle. Early hardstyle, hardstyle tussen 2005 en 2010, mainstraim en raw hardstyle van de afgelopen jaren. Op Wasted Festival zul je alles voorbij horen komen. Om dit feestje compleet te maken zal er met hardcore afgesloten worden.

In de loop van januari zal ITSOTC events de line-up naar buiten brengen en vanaf 1 februari zal de kaartverkoop starten. Om de fanatiekelingen die meteen een kaartje aan gaan schaffen te belonen zullen er tussen 1 februari en 1 maart maarliefst 200 early bird kaarten beschikbaar zijn, die dan slechts €15,00 kosten (exc. fee). Tickets kosten daarna in de reguliere voorverkoop €20,00. Tevens zal er voor de partypeople die volledig Wasted willen gaan op 11 mei 2013 een beperkt aantal hotelovernachtingen bij de buurman Hotel van der Valk beschikbaar zijn. Een speciale passe-partout, waarmee je voorzien bent van 2 entree tickets voor Wasted Festival en een overnachting in Hotel van der Valk Nuland inclusief luxe ontbijt voor 2 personen, kost €95,00 en zal ook vanaf 1 februari verkrijgbaar zijn.

Wil jij helemaal niks missen omtrent Wasted Festival en van alles direct op de hoogte zijn? Dat kan via de sociale media kanalen en website. Daarnaast kun je op de website, die hieronder vermeld staat, in een handomdraai tickets voor Wasted Festival bestellen.

www.wastedfestival.nl
www.facebook.com/WastedFestival
www.twitter.com/WastedFestival
www.youtube.com/WastedFestivalVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 09-01-2013 om 11:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Bakker Fijnebol 09-01-2013 @ 23:10:09

Beter, weer een 16+ feestje in Brabant… Misschien een alternatief voor Intents dit jaar, aangezien het weer eens uitverkocht is :(

Hopen dat de line-up vet is!

Stan 10-01-2013 @ 10:14:41

- Early hardstyle
- 2005-2010 hardstyle
- Raw hardstyle

Vet concept! Zeker de moeite waard.

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook