Wasted Penguinz en Clock Kid in Heart for Hardstyle 93

Na de eerste afleveringen van 2014, staat er aanstaande maandag weer een nieuwe aflevering van de Heart for Hardstyle Radioshow op het programma. Dit keer heeft de organisatie weer twee interessante guests in de planning staan. In het eerste uur kun je luisteren naar het welbekende Zweedse duo: Wasted Penguinz. De show zal hierna afgesloten worden door resident Clock Kid.

Maandag is het alweer tijd voor aflevering 93 van de Heart for Hardstyle Radioshow op www.h4h.fm. Van 20:00 tot 21:00 uur kun je luisteren naar een nieuwe mix van het Zweedse duo: ‘Wasted Penguinz’. Als je een beetje bekend bent met hardstyle, zul je deze heren ongetwijfeld kennen. Eind vorig jaar kwamen ze met het langverwachte album: ”Wistfulness”, en stonden ze op vele grote festivals zoals ‘Tomorrowland’, ‘Defqon 1’, ‘Defqon 1 Australië’ etc. Ook dit jaar zul je ze tegenkomen op de line-up van Reverze 2014, en staan ze in de planning voor een spannende battle op Knockout 2014 met het Noorse duo: Da Tweekaz. In het tweede uur van de show, schakelt Heart for Hard over naar resident: Clock Kid. Hij staat voornamelijk bekend om zijn goede mixwerk en heeft ondertussen al evenementen als ‘Ground Zero’, ‘Fusion of Sound Festival’, ‘Defqon 1 Festival’ op zijn naam staan. Vorig jaar draaide hij ook enkele tracks waarin hij liet zien dat het produceren hem ook goed afgaat. Clock Kid zal in het tweede uur, wederom zorgen voor een waardige afsluiting van de radioshow.

Maandag 20 januari 2014
20:00 – 21:00 Wasted Penguinz
21:00 – 22:00 Clock Kid

Maandag 20 Januari kun je vanaf 20:00 weer luisteren naar een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle op www.h4h.fm.

Uitzending gemist?
Heb je één van de “Heart for Hardstyle” guestmixes gemist? Wees niet getreurd! Alle nieuwe uitzendingen kun je weer eenvoudig terugluisteren op het “Heart for Hard” Youtube kanaal.

Wegens het succes van vorige afleveringen, wordt er elke dinsdag een herhaling van de “Heart for Hardstyle” radioshow uitgezonden voor andere tijdzones die start om 10:00 uur s’ochtends(CET).

Volg Heart for Hard en de Heart for Hardstyle show ook op Facebook.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 19-01-2014 om 22:34 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Sjorz 20-01-2014 @ 12:26:57

Hopelijk geen Wistfulness albummix van Wasted Penguinz.
Clock kid zal wel weer goed zijn (l)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook