WE R Music lanceert labels WE R Raw en WE R Tomorrow

In 2013 is het label WE R Music opgericht door Hardstyle DJ/producer Brennan Heart. Al vanaf het eerste moment heeft het kwaliteitslabel gezorgd voor grote hits, die internationaal succesvol zijn geweest op verschillende media zoals radio, online platforms en evenementen. Naast Brennan Heart zijn de Australische dj’s en producers Code Black, Toneshifterz en Outbreak gezichtsbepalende namen op het label. Daar de scene zich snel ontwikkelt en er gedacht moet worden aan haar toekomst, gaat WE R Music zich oriënteren op een groter vlak met als gevolg het uitbreiden van het label. Dit zal zich uitten in het toevoegen van twee volwaardige labels, genaamd ‘WE R Raw’ en ‘WE R Tomorrow’.

‘WE R Raw’ representeert Raw Hardstyle en brengt haar eerste release ‘#Bassface’ van Outbreak op 22 september. ‘#Bassface’ was tijdens het festivalseizoen een grote favoriet en geeft een goede weerspiegeling van de sound van het label. Zoals eerder aangegeven wordt WE R Raw als volwaardig label naast WE R Music gepositioneerd. Dit om de juiste aandacht te kunnen geven aan de muzikale scheiding tussen ‘Raw’ en ‘Euphoric’ Hardstyle. Outbreak wordt het gezicht en de aanvoerder van WE R Raw, waaraan in de loop van het jaar ook nieuwe namen zullen worden toegevoegd.

Er wordt minstens net zoveel verwacht van de nieuwe talenten die zichzelf zullen presenteren via het label ‘WE R Tomorrow’. Brennan Heart: “Sinds de start van WE R Music ontvangen we demo’s van producers wereldwijd. We gaan selectief te werk en kiezen alleen voor buitengewone producers die een uniek en onderscheidend talent hebben en daarmee een frisse, nieuwe sound zullen toevoegen. Wij zijn ervan overtuigd dat we met ons team de juiste begeleiding kunnen bieden om de tracks en artiesten naar een hoger niveau te brengen. In de komende maanden gaan we werken met het Tilburgse duo ‘Aztech’ en met het Canadese duo ‘Crisis Era’. Dit geeft aan dat we talent in onze nabije omgeving willen helpen bij hun ontwikkeling maar ons ook richten op internationaal talent. Uiteindelijk hoop ik dat de talenten van ‘WE R Tomorrow’ over een paar jaar de vaandeldragers van een nieuwe generatie producers zijn.”

Naast het uitbrengen van muziek en de ondersteunende functie presenteren de labels zich ook op diverse podia. Afgelopen seizoen heeft WE R Music op verschillende evenementen een eigen podium gehost, zoals op 7th Sunday Festival en Dreamfields. In oktober zijn enkele dj’s terug te vinden tijdens Hard Dance Event tijdens ADE (18 oktober in Heineken Music Hall, Amsterdam) en tijdens Euphoria meets Evolution of Style in thuisbasis 013 Tilburg op 8 november.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-09-2014 om 23:22 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook