WEARE1 is weer terug na 2 succesvolle edities, op vrijdag 29 November in Club Cell in Almere

Na de 2 succesvolle edities van WEARE1 (Editie 1:Wildstylez) en (Editie 2: Raw Night) met grootheden als Adaro en Radical Redemption, is het 29 november tijd voor de 3e editie van WEARE1 in Club Cell in Almere. Met het dikke geluid in de club en nu met een nog grotere line up zal het weer garant staan voor een avond flink beuk werk van jonge talenten en gevestigde namen uit de Hardstyle scene.

Line-up:

Deazel
De 18 jarige Donny van Tongeren alias Deazel is de resident dj van WEARE1.
Met Frequencerz als grote voorbeeld kun je dus een flinke portie Raw Hardstyle verwachten met veel drive in zijn sets.
En dat is niet onopgemerkt gebleven en heeft voor 2014 leuke boekingen staan waaronder Bass Protocol.

Inner Heat
Gesmeed uit het vuur diep uit de aardkern, was een man gemaakt die een zware spervuur van Hardstyle muziek voortbrengt. Zijn ”Inner Heat” zijn ziel, zijn vurige passie voor de muziek heeft hem gedreven tot een staat van perfectie te bereiken.
Zijn passie is niet onopgemerkt gebleven, Dirty Workz omhelsde zijn innerlijke warmte en richtte zijn energie in de creatieve grenzen binnen de Hardstyle genre, waardoor hij al heeft mogen staan op oa: DefQon.1, The Qontinent, Bassleader,Dreamfields Festival.

Shockerz
Hij is nog in een vroeg stadium van zijn carriere en word nu al gesteund door de grootse namen zoals The Prophet, Coone. Adaro en nog vele anderen.
Zit bij s’werelds grootse Harddance label : Scantraxx Recordz, en heeft inmiddels al een paar grote releases uitgebracht zoals: Set Me Free ‘ en ‘ Rise Like The Sun’ waarmee hij meteen op nr 1 en 3 binnenkwam in de hardstyle.com charts.
En daarmee verdiende hij een paar boekingen op onder meer: Q -Base, Intents Festival en Euphoria.

Outbreak (Aus)
JP Pirrello is geboren in Australie en woont tegenwoordig in Nederland. 2013 is het jaar dat hij is begonnen en doorgebroken als ”Outbreak”. Met Optredens op DefQon.1 en Tommorrowland heeft hij de smaak goed te pakken, en dat smaakt naar meer. Hij heeft al aangekondigd ze zinnen te hebben gezet op Defqon .1 Australie en wilt de wereld laten zien wie Outbreak is. Inmiddels heeft hij getekend bij de label WE R en heeft al een paar lekkere Raw nummers gemaakt zoals oa: ”Get mean” ft DV8 Rocks en The nightmare factory.

Atmozfears
Tim van de stadt beter bekend ls Atmozfears, staat bekend om zijn emotionele en energieke sound, Atmozfears was oorspronkelijk begonnen als trio in 2008 met Tim als hoofdman van de groep.Sinds 2012 zit hij bij scantraxx Recordz en is hij niet meer weg te denken uit de scene, Namen als Headhunterz en Wildstylez draaien regelmatig nummers van Atmozfears in hun sets, En in de afgelopen 12 maanden heeft hij zijn mijlpalen bereikt door op oa: Defqon.1, Knock out en natuurlijk in het Ziggo Dome zijn kunsten te vertonen. Op dit moment laat hij zien met nummers als ”Up top” en een remix van Bounce & Break van de Bass Modulators dat hij meer kan dat Euforisch Hardstyle maken.

E-Force
Edward Aandewiel begon zijn carriere samen met Roy van Schie onder de naam Beat Providers.In 2011 besloot hij als solo act door te gaan onder de naam E-Force.
Als onderdeel van A2 Records hoef je je niet af te vragen van welke stijl hij het meest houd dat is natuurlijk Raw Style. Op dit moment mag E-Force zich toch wel als 1 van de grootse Rawstyle DJ te wereld noemen. Met nummers als ”Masterclass” en ”The Boogyman” en “Freakz at Night” scoord hij de ene hit na de andere.
En met zijn Liveset op Loudness nog in het achterhoofd kunnen we nog heel wat beukwerk van hem verwachten de aankomende tijd.

Bekijk hieronder de Timetable:

23:00 – 00:00: Shockerz
00:00 – 01:00: Inner Heat
01:00 – 02:00: Deazel
02:00 – 03:00: Atmozfears
03:00 – 04:00: Outbreak (Aus)
04:00 – 05:00: E-Force
Hosted by: MC I See

En om al een beetje in de stemming te komen heeft Deazel een warm-up mix gemaakt:
Deazel @ WEARE1 Warm-Up

Tickets en Leeftijd:

Minimumleeftijd: 18 jaar of ouder.

Alle tickets zijn verkrijgbaar via www.clubcell.nl of bij alle Primera winkels bij jou in de buurt.
De prijs van het kaartje is 15 euro. Het is ook mogelijk om aan de deur een kaartje te halen in dat geval is het kaartje 20 euro.

Locatie & OV:
Club Cell ligt op 5 minuten loopafstand van het centraal station af. Zodra je vanuit de stationshal het stations plein op loopt, loop je de winkelstraat in en op ongeveer 200 meter ga je naar links en de rest volgd vanzelf.

Kom je met de auto dan voer je op je tomtom in: schrijverstraat 2. Er is genoeg parkeer gelegenheid voor de deur van Club Cell.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 27-11-2013 om 21:59 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook