Wildstylez, Frontliner en Digital Punk aanwezig tijdens Dancefair

Amsterdam – 22 januari 2015 – Vandaag maakt Dancefair zijn volledige programma voor de editie van dit jaar bekend. Dancefair is al jaren het educatieve event voor dj’s en producers. Met meer dan 5000 bezoekers en meer dan 200 seminars en workshops die te volgen zijn, wordt Dancefair beschouwd als hét grootste educatieve elektronische muziek evenement wereldwijd. Een van de opvallendste namen dit jaar is Wildstylez die een secret album presentatie zal gaan geven voor een select gezelschap bezoekers. Verder zijn er meer dan 100 topacts zoals Frontliner, Digital Punk, B-Front, Joris Voorn en Martin Garrix die hun deelname hebben bekendgemaakt tijdens de vierde editie van Dancefair. Dancefair vindt op 21 en 22 februari plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Het volledige programma is te vinden op www.dancefair.nl.

“Dancefair is voortgekomen uit onze eigen passie voor elektronische muziek”, aldus Norman Soares, organisator van Dancefair. “En we zijn zeer dankbaar voor het enthousiasme van de meer dan 100 professionals uit de industrie. Zij zien het belang hun kennis over te dragen aan nieuw opkomend talent en de bedroom dj en producers uit Nederland en Belgie.”

200 Workshops en seminars
Om op te vallen als artiest in de dance-scene moet je als talent van alle markten thuis zijn. “Om tegenwoordig iets te kunnen bereiken in deze industrie moet je buiten muzikale capaciteiten over veel meer kennis beschikken dan voorheen. De concurrentie onder jonge upcoming artiesten is moordend omdat je ziet dat ze op steeds jongere leeftijd starten en goed kijken naar hun helden. Maar toch zie je ook, dat er nog veel kennis ontbreekt over bijvoorbeeld het zakelijk aspect of hoe je jezelf goed in de markt kunt zetten als nieuw talent. Hier zijn vele workshops over die gegeven worden door vakmensen uit de industrie.” vervolgt Norman Soares.
Ook zijn er talloze workshops over het dj ambacht, producer workshops op hoog niveau voor professionals, social media masterclasses en ondernemerschap.

1800m2 Beursvloer
Naast alle workshops en seminars, is er ook een grote beursvloer van 1800m2 te vinden waar je op de hoogte zal worden gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dj en producer gear. 122 merken zoals Native Instruments, Ableton, Roland, Korg, Vision Acoustics, Stanton, KRK, Novation, Focusrite, Moog, Vestax, Serato, Reloop, Universal Audio, Sennheiser, RME, Livid, UDG en vele, vele anderen zullen aanwezig zijn om hun nieuwste producten te demonstreren. Ook zal er informatie worden gegeven over het bouwen van je eigen app of website en kan je er terecht voor juridisch advies.

Spinnin’ Records, Cloud9 en Armada zoeken nieuw talent
Een groot aantal recordlabels zijn tijdens Dancefair op zoek naar nieuw aanstormend talent. Zo kunnen producers hun werk door toplabels als Spinnin’ Records, Armada, Cloud9, Scantraxx, Intacto en Mixmash laten beoordelen. Dit is een zeer succesvolle formule gebleken tijdens Dancefair, omdat producers vaak moeite hebben om de juiste feedback te krijgen op hun eigen muziek.
Sinds 2014 heeft Dancefair ook een editie georganiseerd op Ibiza en grootse plannen staan voor 2015 en 2016 op de agenda, zoals onder andere Azië.

Dancefair trailer:

Alle overige informatie omtrent Dancefair 2015 kan gevonden worden op www.dancefair.nl

Dancefair 2015
21 en 22 februari
Jaarbeurs Utrecht
Tickets zijn verkrijgbaar via de Dancefair website: http://www.dancefair.nl/ticketsnl/Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 22-01-2015 om 20:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook