WiSH Outdoor 2009: De line-ups

Op zaterdag 4 en zondag 5 juli zal WiSH Events wederom neerstrijken op evenemententerrein de Raagten in Beek en Donk, voor de derde editie van WiSH Outdoor. Dit jaar wordt er overal een schepje bovenop gedaan; meer areas, meer dj’s, meer decibellen!

Devoted stage
Op Mainstage I: de Devoted stage, komen de house-, electro- en tranceliefhebbers bij elkaar voor een verzameling top-dj’s. Met absolute toppers als Don Diablo, Laidback Luke, Hardwell en Sidney Samson kunnen we weer watertanden bij het podium. Ook de Devoted stage vergeet zijn roots niet. Paul Daniels, La Fuente en Funkmaster B zullen zich bij het ensemble voegen om op 4 juli alledrie een klapper van een set neer te gaan zetten. Om ook deze stage tot een ultieme climax te laten komen zullen de rotten in het vak, Johan Gielen en Marco V de stage voorzien van de beste electro, house en een tikkeltje progressive muziek. MC’s van de dag zullen zijn MC Gunner en MC VI.

Dedicated stage
Mainstage II: de Dedicated stage, zal helemaal in het teken staan van Early Hardstyle, Hardstyle en Hardcore. Met namen als Zany, Dutch Master, Local Scum en The Geminizers staan er in Beek en Donk weer een aantal lokale helden op het podium. Daarnaast zullen dj’s als Deepack, The Prophet, Showtek en de Italian Stallion Technoboy de stage helemaal op zijn kop zetten. Alsof dat nog niet genoeg is zullen de Noisecontrol lers en 2-Sidez beide een live-set verzorgen op de Dedicated Stage. Om het geheel in stijl af te sluiten komt Neerland’s levende Hardcore legende de show afsluiten: Paul Elstak. Het geheel zal vocaal worden ondersteund door niemand minder dan MC Renegade.

Reboot stage
Op de Reboot stage kun je op 4 juli terecht voor minimal en techno. De omschrijving van Reboot Music slaat spijkers met koppen: ‘het concept staat altijd garant voor een relaxte ongedwongen sfeer, lekkere muziek, een grote dosis gekkigheid en Brabantse gezelligheid’. De Reboot stage heeft ook een blik flinke artiesten uit de kast getrokken. Met namen als Timbalism, Warren Fellow, Ille Bitch, Ricket en de spectaculaire Space Pirates staan er bekende namen uit de scene. Met daarnaast nog namen als J-Spock, Just Leroy, Nilz! en de Reboot Allstars belooft ook deze stage een klapper van jewelste te worden!

WiSH Outdoor presents: the talents
Tot slot zal Ricco’s Village, de heerlijke lounge&food corner, weer muzikaal worden ondersteund door opkomend talent uit de regio. Wederom is uit een brede groep applicanten en demo’s een selecte groep geselecteerd die hun 60 minutes of fame komen opeisen. Er zal een breed scala aan stijlen voorbij komen, waaronder Deephouse, Minimal, Electro en House. WiSH Outdoor presenteert: Tasty Tom, FD & MORE, Nick la base & Mayday, Beatgrooverz, Roelo, J-groove & Alex en B-Senzz. Meet the future.

Mainstage I – Devoted Stage
- Don Diablo
- Laidback Luke
- Sidney Samson
- Hardwell
- Johan Gielen
- Marco V
- FunkmasterB
- La Fuente
- Paul Daniels
- MC VI
- MC Gunner

Mainstage II – Dedicated Stage

- Zany
- Technoboy
- The Prophet
- Paul Elstak
- Noisecontrollers [live]
- Deepack
- Dutch Master
- Showtek
- 2-Sidez [live]
- The Geminizers
- Local Scum
- MC Renegade

Stage III – Reboot Stage
- Ille Bitch
- Space Pirates
- Timbalism
- Reboot Allstars
- Warren Fellow
- Ricket
- J-Spock
- Nilz!
- Just Leroy

Stage IV – WiSH Outdoor presents: the talents
- Tasty Tom
- FD & MORE
- B.Senzz
- Nick La Base & Dj Mayday
- Roelo
- Beatgrooverz
- J-groove & Alex

Stage III
- 70′s 80′s & 90′s Disco Show

Tickets
Wil je gemakkelijk, veilig en snel tickets bestellen via de online webshop, klik dan http://wish.ojo-interactive.nl/?page=4, of ga voor tickets naar een van de lokale verkoopppunten in de regio:

Voorverkoop Zaterdag 4 juli: €27,50
Voorverkoop Zondag 5 juli: €17,50
Voorverkoop Combi-ticket: €35,00

Wish Outdoor 2009Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 25-04-2009 om 10:01 door Jor-D | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
HardStyler 25-04-2009 @ 14:43:35

Ziet er wel een lekkere Hardstyle Line up uit ^^

Jens 25-04-2009 @ 14:50:05

Die mainstage ö !

ch0ke 05-05-2009 @ 17:12:53

Zeker vet! ben er vorig jaar ook geweest! Aanrader voor elke liefhebber

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook