Wish Outdoor 2010: De eerste info

Na een winter vol sneeuw, strooizout en erwtensoep kijken we echt uit naar de zomer. We verruilen de open haard weer voor het terrasje en een warm bad voor een frisse duik in het zwembad.

En nu Maart alweer in zicht is, gaat het outdoor festivalseizoen weer bijna van start! Een feestje in de openlucht heeft toch net dat beetje extra. De frisse lucht, de warme zon, het koude biertje/wijntje in je hand en in je zomerse outfit natuurlijk de absolute vrijheid om helemaal uit je dak te gaan. That’s what we call living!

En natuurlijk is het ondeugende broertje in de festivalwereld ook weer terug. Op 3 en 4 juli zal WiSH Outdoor neerstrijken op haar nieuwe territorium, Landgoed Eyckenlust, te Beek en Donk. En we gaan er weer een moddervette editie van maken, BAM. Zo. Weet je dat ook weer. Blackout? Check deze link voor een terugblik van afgelopen jaar! Dit jaar wordt alles weer wat bigger, better, faster & schöner! Nog maar een hondertal kruisjes op de kalender en dan gehts los!

YouTube Preview Image

Early Bird VIP Verkoop
En het mooiste is, de early-bird VIP ticket verkoop is weer van start gegaan! Met een Early Bird VIP ticket ben je al verzekerd van een toegangsbewijs tot WiSH Outdoor en daarnaast levert het je de nodige vroegboekkortingen op! Zo kun je o.a. al consumptiemunten bestellen met een flinke korting en ben je op het festival verzekerd van een gratis kluisje. Wij belonen graag mensen die vertrouwen hebben en steun betuigen aan de WiSH Outdoor familie. Welke plaatjesdraaiers en bandjes er komen houden we nog even lekker voor onszelf. Maarrr, we kunnen je wel wat beloven. Als je nu een early bird VIP ticket besteld, dat relatief goedkoper is dan een reguliere ticket, dan beloven wij dat we dit jaar weer een aangenaam prettige line-up presenteren op WiSH Outdoor. Evenals voorgaande jaren staat het festival wederom in het teken van de Doe Een Wens stichting. Afgelopen jaar is er het mooie bedrag van 15.000 euro gedoneerd en dit jaar proberen we een nóg hoger bedrag op te halen!

Eerste namen Zondag 4 juli bekend

Met trots presenteert WiSH Outdoor dit jaar Shantel & the Bucovina Orkestar. Deze internationale topband heeft ondermeer opgetreden op Lowlands, Pukkelpop en in grote popzalen als de 013, waarbij de menigte werd omgetoverd in een groot, springend gekkenhuis! Ook zullen Nederlandstalige toppers als Jeroen van den Boom, Wolter Kroes en Rene Schuurmans weer een flink feestje bouwen. Daarnaast komen er verschillende oude bekenden langs, waaronder de Corona’s, Lijn 7, de Memphis Maniacs en de 90’s NOW! Ook zullen BZB en WC Experience hun opwachting maken op WiSH Outdoor. Voor de feestbeesten onder ons zijn er ook al Dj Jean, DIO en Charly Lownoise & Mental Theo bevestigd voor zondag 4 juli! Het belooft ook nu weer een spectaculaire editie te gaan worden.

Tickets
- Early Bird VIP Zaterdag 37,50 euro [Ex Fee]
- Early Bird VIP Zondag 22,50 euro [Ex Fee]
- Early Bird VIP Combi 47,50 euro [Ex Fee]
- 20 consumptiemunten 35,00 euro [Ex Fee]

Tickets zijn te bestellen via onze webshop of via alle Belcompany filialen in Nederland. Even een reminder, afgelopen jaar waren de Early Bird VIP tickets erg snel uitverkocht, dus om teleurstellingen te voorkomen, wees er dit jaar op tijd bij!

See you the 3rd and 4th of July at the wonderland called WiSH OutdoorVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 27-02-2010 om 15:09 door freddyadu8 | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
freddyadu8 27-02-2010 @ 15:23:18

Bij ons in het dorp, AANWEZIG

. 27-02-2010 @ 17:01:02

Sommige mensen die worden geïnterviewd zijn wel erg dom, een deel er van is in Eindhoven opgenomen.
En dat ligt 20 Km uit elkaar.

freddyadu8 27-02-2010 @ 17:01:46

Niet iedereen die in eindhoven rond loopt komt uit eindhoven he ;)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook