WiSH Outdoor 2011: Extra service, extra area, extra onvergetelijke ervaringen

Op 21 juni is het zover, het officiële begin van de zomer van 2011! En wat is nou dé manier om je zomer door te brengen? Juist. Investeren in onvergetelijke ervaringen. Je leeft maar één keer en beter haal je daar ook meteen het beste uit. Een goede sfeer, unieke decoratie en een sterk staaltje muziek. Wat wil je nog meer?

Hoe zien onvergetelijke ervaringen er uit? Nou zo: klik hier!

Extra Service!
Omdat WiSH Outdoor dit jaar 5 jaar bestaat strooien ze zoals je weet graag met cadeautjes. Wat ze dit jaar extra hebben geregeld voor op het festival, is dat iedereen gratis (!) gebruik kan maken van Wi-Fi. Iedereen kan dus onbeperkt foto’s uploaden van de nu al legendarische podia die WiSH Outdoor voor jullie neer gaan zetten, zonder ook maar één datalimiet te overschrijden! Daarnaast plaatsen ze ook een extra grote zendmast voor mobiele telefonie op het terrein die ervoor gaat zorgen dat iedereen voldoende bereik heeft. Want zeg nou eerlijk; je wilt je scharrel ’s avonds nog wel even kunnen smsen of je vrienden ‘plank’-foto’s doorsturen..

Extra comfort!
Omdat je natuurlijk niet heel de dag kan lopen, dansen en zweten zullen er ook voldoende plaatsen zijn om lekker met de voetjes omhoog te liggen terwijl je geniet van een lekkere cocktail. Zo is er onder meer de Sunshine Lounge, die voorzien zal zijn van heerlijke zitzakken om even lekker op uit te rusten. Relax and enjoy!

Extra area: Playboy Mansion!
Met trots kan WiSH jullie ook een ander cadeautje presenteren: WiSH Outdoor heeft namelijk nog een extra ‘area’ in petto voor haar bezoekers. Deze wordt gepresenteerd in samenwerking met Bavaria. Jullie heb vast en zeker allemaal de spik-splinter-nieuwe reclame gezien met in de hoofdrol Hugh Hefner. Ja dames en heren, speciaal op WiSH Outdoor kunnen jullie de Hugh Hefner-experience beleven in onze eigen Playboy Mansion! Geniet van een koud biertje in de zon, leg je voetjes in een poedelbad en laat je verwennen net als Hugh Hefner door mooie vrouwen.

Ticketverkoop
De ticketverkoop van WiSH Outdoor loopt harder dan alle voorgaande edities bij elkaar, er zijn nog kaarten verkrijgbaar, maar wees er snel bij, want WiSH Outdoor zou niet het eerste festival dit jaar zijn dat uitverkocht zou raken. Dat is ook niet gek als je ziet dat onze trailer inmiddels ruim 45.000x bekeken is, een heus record! Klik hier om direct naar de webshop te gaan en klik hier voor een overzicht met de lokale verkooppunten.

Time-table en eindshow
De time-table zal ongeveer een week voor aanvang van het festival bekend worden gemaakt via de website en de WiSH Outdoor promotiekanalen. Dat het een spetterend weekend zal worden is sowieso een feit, want de line-up liegt er in ieder geval niet om. Daarnaast zal er traditiegetrouw wederom op beide festivaldagen een dikke eindshow plaatsvinden waarbij de hele regio mee kan genieten. Verwacht een compilatie van vijf jaar WiSH Outdoor op weg naar een spetterende climax!

Bereikbaarheid
Dit jaar biedt WiSH Outdoor speciaal voor haar feestbeesten veel mogelijkheden om naar het festival toe te komen, en weer richting huis te gaan. Er rijden onder andere bussen vanuit Nijmegen, Den Bosch, Breda, Tilburg, Eindhoven en Valkenswaard naar het festivalterrein in Beek en Donk. Daarnaast kun je uiteraard gebruik maken van het openbaar vervoer. De laatste bus zal vertrekken rond 22.00 uur richting Eindhoven. WiSH zou WiSH niet zijn als ze niet zouden zorgen dat jullie later ook nog gebruik zouden kunnen maken van bijvoorbeeld de nachttreinen. Je kunt namelijk voor een luttele €10,- een pendelbus bestellen naar Eindhoven CS. Deze bus rijdt tussen 23:00 uur en 02:30 ’s nachts. Vanuit Eindhoven CS rijden er nachttreinen naar steden als Utrecht en Amsterdam. 

Social Media
Wil jij nog kans maken op leuke prijzen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws over WiSH Outdoor? Volg WiSH dan snel op TwitterFacebook en Hyves

Voor meer informatie m.b.t. WiSH Outdoor kun je natuurlijk ook altijd terecht op www.wishoutdoor.com !

This is our wonderland…Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 11-06-2011 om 17:28 door Jor-D | Translate:

Reacties (5)

Plaats reactie
Titatovenaar 11-06-2011 @ 18:46:13

bam!

QuakerSw 11-06-2011 @ 18:55:14

Vet dit! :) :D

sjobie 11-06-2011 @ 19:23:30

Ze pakken behoorlijk uit :D

G1LL 11-06-2011 @ 21:07:24

Netjes hoor!

El Mare 11-06-2011 @ 21:40:27

Hmm dit maakt het wel aantrekkelijk hoor, ben toch misschien nog wel aanwezig :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook