WiSH Outdoor 2011 presenteert nieuwe area: Distorted

WiSH Outdoor presenteert een nieuwe ronde cadeautjes met onder andere de presentatie van een gloednieuwe area. Wat voor area? Een lounge? Een 90′s area? Of toch iets anders? Nee, een hardcore area op WiSH Outdoor! Een area met onder andere Endymion, Nosferatu, The Viper, Nitrogenetics en Vince.

WiSH Outdoor, het festival uit Beek en Donk dat inmiddels (inter)nationale bekendheid geniet, viert dit jaar haar eerste lustrum. Zoals het een écht feest betaamd, trakteert de jarige ook hier op flink wat cadeautjes aan het publiek. En die cadeautjesregen houdt nog even aan!

Trailer, Website en Artwork
Zoals je wellicht weet, staat het artwork van WiSH Outdoor bekend om de speelse, vrolijke, warme tekenstijl die gedurende de afgelopen jaren een typerend kenmerk is geworden van het zomerse festival. Ook dit jaar hebben de creatieve designers niet stil gezeten en het resultaat mag er wezen. Ook de nieuwe website van WiSH Outdoor is online! Waar kun je die bekijken? Nou, hier!­ Lees interessante dingen over je favoriete artiest, probeer jezelf terug te vinden in de gallery of blijf op de hoogte van de laatste tweets, posts of krabbels. Het kan allemaal op de nieuwe WiSH Outdoor website. Check ook even de trailer:

YouTube Preview Image

Distorted: hardcore area
WiSH Outdoor draagt in haar trailer duidelijk naar buiten dat ‘anything is possible’. En om dat gegeven kracht bij te zetten presenteert WiSH Outdoor hét extra cadeautje dat niemand had verwacht. WiSH Outdoor presenteert haar allereerste hardcore area, de Distorted! Jawel, dames en heren. Het is écht waar. En als er iets gebeurt, gebeurt het goed. Dus is de line-up heerlijk gevuld met kneiterdikke namen uit de scene. Er kon niet goed gekozen worden tussen early en mainstream, dus is het voor ieder wat wils geworden. De core vliegt om je oor met Endymion, Nosferatu, The Viper, Nitrogenetics en Droned. Als speciale hardcore act zullen de Deense Gia & Miosa overvliegen om een ijskoude knalset neer te zetten. Terug in de tijd ga je met Vince, G-Town Madness, Leviathan en John Harrington. Host of the area: MC Syco. Dus verwacht een tent die volledig uit zijn voegen gaat knallen. Hell yeah! Voor het gemak nog even de line-up overzichtelijk onder elkaar:

Endymion
Nosferatu
The Viper
Nitrogenetics
Droned
Gia & Miosa
Vince
G-Town Madness
Leviathan
John Harrington
MC Syco

Tickets & Busvervoer
De kaartverkoop loopt als een malle, dus ben er snel bij! De Vriendentickets zijn helaas al uitverkocht, maar wees niet getreurd, er zijn nog reguliere tickets verkrijgbaar. Ook biedt WiSH Outdoor verschillende busreizen aan tegen zeer gunstige tarieven vanuit verschillende plekken in Nederland! Zo rijden er o.a. bussen vanuit Breda, Nijmegen, Tilburg, Eindhoven, Nuenen, Oss en Den Bosch.

Naast de gloednieuwe hardcore area komen op WiSH Outdoor 2011 o.a. artiesten als Donkey Rollers, D-Block & S-te-Fan, Zany, Crookers, B-Front vs Ran-D, Hardwell, The Machine, Chuckie, Adaro, Chocolate Puma, Mightyfools, Digital Punk, Frequencerz, Quintino, Psyko Punkz en Charly Lownoise & Mental Theo op de programmering voor!

Voor meer informatie over de busreizen, tickets, de trailer, de volledige line-up en meer informatie over WiSH Outdoor, check www.wishoutdoor.com

This is our wonderland

15% korting op je tickets
In samenwerking met de organisatie van WiSH Outdoor hebben we hier op Hardtraxx iedereen die zich vóór 2 april 2011 heeft geregistreerd kunnen verrassen met een kortingscode waarmee je 15% korting krijgt op je tickets. Deze code, met begeleidende informatie, is te vinden in ieder z’n privéberichten inbox. Lees de begeleidende info ook goed door.
De afgelopen week kwamen er ook wat meldingen binnen van codes die niet blijken te werken. Dit probleem is inmiddels verholpen. Alle niet gebruikte codes werken zoals het hoort!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 27-04-2011 om 21:45 door Jor-D | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
joshmannn 27-04-2011 @ 22:01:18

Dikke hardcore line up!
Toch maar eens gaan bespreken om er heen te gaan :p

Bas de Vogel 27-04-2011 @ 22:49:10

wat een gruwelijk stage was het toch ook

teupie 28-04-2011 @ 22:03:58

leuke lijn

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook