WiSH Outdoor 2012: Decemberactie

Met een volledig uitverkochte, spectaculaire en vooral sfeervolle jubileum editie, heeft WiSH Outdoor afgelopen jaar de harten van vele festivalbezoekers gestolen, en is van plan om die voorlopig niet meer terug te geven. Op 30 juni en 1 juli 2012 wordt de lat decoratief wéér wat hoger gelegd en belooft WiSH Outdoor eens te meer een van de hoogtepunten te worden van het zomerse festivalseizoen. Over o.a. de exclusieve early-bird decemberactie, die donderdag 1 december aanstaande van start zal gaan, vind je hieronder meer informatie.

YouTube Preview Image

Thema
WiSH Outdoor: in search of happiness.. De zoektocht naar geluk is een van de langste zoektochten uit de geschiedenis van de mensheid. Het is een prangende vraag die generatie op generatie blijft staan en waarover religie en wetenschap nog steeds geen bevredigend antwoord hebben gevonden. Op 30 juni en 1 juli 2012 zou dit zomaar kunnen veranderen. Laat je meevoeren op een muzikale reis in de wondere wereld van WiSH Outdoor en neem deel aan de zoektocht naar geluk.

Zaterdag 30 juni
Op zaterdag 30 juni zullen zeven uiterst sfeervolle sub-areas en natuurlijk de twee mainstages weer garant te staan voor een geweldige sfeer. De ‘Dedicated Stage’ zal wederom gaan voorzien in het beste van de hardere stijlen, terwijl de ‘Devoted Stage’ een fijne selectie aan house- en electro-artiesten zal huisvesten. De details over de overige area’s blijven nog even een verrassing, maar deze beloven ook een brede diversiteit aan muzikale creativiteit! Momenteel wordt er hard gewerkt om wederom een uitmuntende line-up neer te zetten.

Zondag 1 juli
De zondag heeft zich over de afgelopen jaren ontpopt tot een gezellig festival voor jong en oud! Ook hier zit er voor ieder wat wils tussen: op de mainstage wordt het podium bekleed door een combinatie van nationale toppers en lokaal talent. In de ‘Delicious Dutch’ area worden de beste house- en electro-tracks aan elkaar gemixt door verschillende grote namen, om vervolgens af te sluiten met een knallende happy hardcore set. Aan de allerjongsten wordt natuurlijk ook gedacht, met verschillende faciliteiten op het terrein om een glimlach op de gezichten van de kids te toveren.

Decemberactie
Wil je jezelf nu alvast gelukkig prijzen? Vanaf donderdag 1 december gaat de exclusieve early-bird voorverkoop van start en daarbij kun je jezelf alvast verzekeren van een ticket voor WiSH Outdoor 2012. De early-bird tickets zijn gegarandeerd(!) de goedkoopste tickets die voor het festival beschikbaar komen. Daarnaast is het tijdens de Decemberactie ook weer mogelijk om consumptie munten á 1,90 euro per stuk te bestellen. Wees er snel bij, want er zijn slechts enkele honderden tickets beschikbaar.

Early Bird Zaterdag € 27,50
Early Bird VIP Zaterdag € 37,50
Early Bird Zondag € 17,50
Early Bird VIP Zondag € 27,50
Early Bird Combiticket € 35,00
Early Bird VIP Combiticket € 50,00
Consumptiemunten 8 stuks € 15,20
De bovenstaande prijzen zijn exclusief fee.

De early-bird verkoop zal starten op donderdag 1 december 2011. Met het oog op vorig jaar, is het aan te raden om hier spoedig bij te zijn, omdat de kaarten binnen geringe tijd waren uitverkocht! Tickets zijn exclusief verkrijgbaar via www.wishoutdoor.com.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 15-11-2011 om 17:21 door freddyadu8 | Translate:

Reacties (5)

Plaats reactie
superdelux 15-11-2011 @ 17:32:56

Wat je zegt Early Bird… Erg Early :p

Anco 15-11-2011 @ 17:47:09

Ik wacht mooi af.. :)

Wesz91 15-11-2011 @ 19:23:51

Haal denk ik gewoon 2 early tickets, zien we later wel weer verder ;P

Stinkjanus 15-11-2011 @ 23:46:53

Ik eis wel weer een Insomnia stage!

Vincent_ 17-11-2011 @ 13:52:34

Dikke trailer, waarschijnlijk aanwezig :)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook