WiSH Outdoor 2012: Line-up release & Kaartverkoop

Booyah! WiSH Outdoor is back on the track! Langzaam maar zeker vult de kalender zich met kruisjes, wat betekent dat WiSH Outdoor steeds dichterbij komt. En aardig als WiSH Outdoor is, deelt de organisatie met alle liefde en plezier de laatste nieuwtjes mee. Voor hen die niet weten wat WiSH Outdoor is: allereerst, schaam je! Allertweedes, kun je hierrr een terugblik vinden van WiSH Outdoor 2011.

Kaartverkoop
Ben je die smile van je vriend, vriendin, oom, tante, vader, moeder, neef, nicht of kennis nu wel een beetje zat omdat ze zich in december al veilig hebben gesteld met een early bird ticket voor WiSH Outdoor? Goed nieuws mensen. Vanaf woensdag 14 maart 17:00 uur stipt zal de reguliere kaartverkoop voor WiSH Outdoor van start gaan. Boem! Tickets zijn online te verkrijgen via de website www.wishoutdoor.com en natuurlijk zijn er ook weer tal van verkooppunten in Nederland waar je een ticket kunt bemachtigen (de lokale verkooppunten zullen later beginnen met verkopen). Om zeker te zijn van 100% veilige tickets, koop je je online tickets natuurlijk via de WiSH Outdoor website! Ook heb je de mogelijkheid om consumptiemunten in de voorverkoop aan te schaffen tegen het reguliere tarief. Dat scheelt je een hoop tijd, geen moeite met pinnen of wachtrijen, want je kunt via deze manier op het terrein gebruik maken van een speciale snellere kassa!

Zelfde prijs, meer feest!
Wees er wel snel bij, want afgelopen jaar waren de tickets uitverkocht en de organisatie verwacht dat het dit jaar een stuk sneller zal gaan! Leuke bijkomstigheid: WiSH Outdoor stijgt niet in de prijzen, want het leven is al duur genoeg. Je kunt je tickets dus gewoon bemachtigen voor dezelfde prijzen als in 2011. Kijk hierrr voor een overzicht met alle tickets en prijzen.

Line up Release
Ohhh shit! De line up wordt er ook nog even achteraan geknald. Jahaa, zo is WiSH Outdoor dan ook weer. Omdat we in 2012 leven en zelfs onze grootouders Facebook hebben, zullen de namen allereerst op de Facebook pagina van WiSH Outdoor te vinden zijn. Wil jij ook een van de eersten zijn die de lijst der lijsten mag aanschouwen? Surf dan als een gek naar www.facebook.com/wishoutdoor en like WiSH Outdoor (WiSH Outdoor liked jullie ook)! Om de spanning er in te houden, zal de organisatie vanaf woensdag 14 maart tot en met vrijdag 16 maart de namen, in kleine stapjes, bekend maken. Omdat het moeilijk is geheimen te bewaren, verklapt de organisatie alvast dat WiSH Outdoor een aantal bijzondere back-to-back sessies in huis heeft. Oh, nog iets. WiSH Outdoor presenteert ook een compleet nieuwe area. Dussss.

Maak een kansje of een gokje…
Wil je wel graag naar WiSH Outdoor, maar heeft de crisis je genadeloos te pakken gehad? Schrijf je dan nu in voor de WiSH Outdoor nieuwsbrief op www.wishoutdoor.com en maak om de week kans op vrijkaarten. Wat nog meer? Je kunt WiSH Outdoor liken op facebook of volgen op Twitter en dan maak je ook gewoon kans op tickets! Whoppa! We drinken er samen een op 30 juni en 1 juli @ WiSH Outdoor!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 12-03-2012 om 21:13 door freddyadu8 | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook