WiSH Outdoor 2012 presenteert haar volledige line-up

Op 30 juni en 1 juli 2012 vindt alweer de zesde editie plaats van WiSH Outdoor. Waar het in 2011 met ruim 20.000 bezoekers terug kan kijken op een zeer geslaagde, uitverkochte editie, zijn de voorbereidingen voor dit jaar alweer in volle gang. Zoals we zijn gewend van WiSH Outdoor, gaat de organisatie weer alles op alles zetten om de voorgaande editie op alle fronten te gaan overtreffen!

Dedicated
Alle registers zijn open getrokken om een gevarieerde line-up te creeëren met acts uit binnen- en buitenland. Zo kun je genieten van een flink aantal back-to-back sessies: Zatox b2b B-Front, Zany b2b Frequencerz, Slim Shore b2b Code Black, Juized b2b San Miquel en Frontliner b2b Max Enforcer. Daarnaast heeft de organisatie Scope DJ zo ver gekregen een zeer exclusieve liveact neer te zetten op de Dedicated Stage. Omdat ze de sfeer afgelopen jaar zó fantastisch vonden, komen de (Beek en) Donkey Rollers ook dit jaar terug naar WiSH Outdoor. Extraspeciaal: MC DV8 zal een superexclusieve showcase presenteren, die nog nooit eerder vertoond is! De allesomvattende hardcore-afsluiter zal dit jaar worden verzorgd door niemand minder dan Art of Fighters b2b Endymion.

Devoted
Zoals je gewend bent, biedt de Devoted Stage het lekkerste onder de zon op het gebied van house en electro. Onder meer grootheden als Dimitri Vegas & Like Mike, Mightyfools, Nicky Romero, Shermanology en Hardwell komen voorbij om een feestje bouwen. Daarnaast vliegen de beats en vocals je om de horen met La Fuente (beter gezegd: AfroJob) die een wel heel bijzondere show in petto heeft!

Meer stages, meer namen!
De Delicious Dutch staat garant voor een electronisch gekkenhuis, met o.a. De Kraaien, Boemklatsch, Henzel & Disco Nova, The Oddword en de Bassjackers. Ook het succes van The Magic Show en de Distorted area worden doorgezet. The Magic Show, bekend van o.a. Q-dance radio, presenteert een selectie aan opkomende hardstyle talenten, waaronder The R3belz (live), Tartaros, Chain Reaction, Degos & Re-Done en The Geminizers. De Distored area brengt het beste in de hardcore naar boven met namen als Noize Suppressor, Tha Playah & Kasparov. Als klap op de vuurpijl presenteert WiSH Outdoor een compleet nieuwe area, de Dubbel Dik, met het beste in Dubstep en Drum & Bass! Denk aan o.a. Cookie Monsta, Black Sun Empire, Brutuzz en Gomes. Het belooft dus al met al weer een fantastische editie te gaan worden.

Dedicated stage (hardstyle)
Zatox b2b B-Front
Zany b2b Frequencerz
Hard Driver (live)
Wasted Penguinz
Art of Fighters b2b Endymion
Ambassador Inc. (live
Slim Shore b2b Code Black
Donkey Rollers (live)
Toneshifterz
Frontliner b2b Max Enforcer
Scope DJ (live)
MC: DV8 Special Showcase
Juized b2b San Miquel
Audio Addicts
MC: Renegade
MC: DV8

Devoted stage (House/Electro)
Dimitri Vegas & Like Mike
La Fuente Special Live Edition
Mightyfools
Nicky Romero
Shermanology
JoeySuki
Hardwell
FunkmasterB
MC: Bizzey
MC: Mitch Crown
MC: Gee

Delicious Dutch (electro)
Boemklatsch
The Oddword
De Kraaien
Caboodle Rockers
Henzel & Disco Nova
Sandro Silva
Bassjackers
Guerilla Speakerz
Franky Rizardo
Giorgio Fine
MC: Apster

The Magic Show (Raw Hardstyle)
Adaro
The R3belz (live)
Solutio & The I’s
Arboza
Degos & Re-Done
Tartaros
The Machine
Chain Reaction
Digital Punk
Joe Craig & Calum J. vs Hustler & Hardcheck
Zero Sanity
Mind.Illusion
The Geminizers
MC: Shizzler

Dubbel Dik (Dubstep/Drum & Bass)
Cookie Monsta
Black Sun Empire
Gomes b2b Brutuzz
Lephen b2b Thirteen
Point.Blank
Karimooo
Obscure
BeeVee ft. MC: Brown Sugar
WE are A-R
Madster
MC: Dart

Distorted (Hardcore)
Noize Suppressor
Tha Playah
Gia
Korsakoff
Kasparov
Nitrogenetics
Outblast
State of Emergency
Sceletor
Hyperactive-D
MC Syco

Chique de friemel (Feest)
Loco Loco Discoshow
Zanger Rinus
Tim Little
It all started in the Nineties DJ Team

Talent stage (Lounge/House)
Crude Kid
Beatgrooverz
YLF
MarkOss
Sven Feijen b2b Jean de la Foret
Los Amantes
Royinho
Dutch Tribbiani

Geen prijsverhogingen!
Op woensdag 14 maart 17:00 uur is de reguliere kaartverkoop van start gegaan. Tickets zijn online te verkrijgen via de website www.wishoutdoor.com. De organisatie heeft besloten om de tickets niet in prijs te laten stijgen! Wees er wel snel bij, want afgelopen jaar waren de tickets tijdens het festival uitverkocht en er bestaat een grote kans dat WiSH Outdoor dit jaar een stuk vroeger uitverkocht zal zijn.

Nog meer nieuws
WiSH Outdoor kondigde eerder al aan dat het dit jaar weer een hoop verrassingen in petto heeft voor de bezoekers. Zo presenteren ze o.a. een spiksplinternieuwe website, nieuwe posters, komen er twee heuse WiSH Outdoor anthems (house en hardstyle) en last but not least, zullen de podia nog mooier, groter en beter worden dan alle voorgaande podia (inclusief de adelaar), aldus de organisatie. Dat belooft dus nog wat!

Overigens bestaat WiSH Outdoor uit twee dagen, met op de tweede dag een gezellige programmering met o.a. Gers Pardoel, Billy the Klit, Mental Theo, The Flexican & MC Sef, Miss Montreal, Feestdjruud, Paul Elstak, de Memphis Maniacs, Edwin Evers Band en de onfeilbare Zanger Rinus! Klik hier voor meer informatie.

Vrijkaarten winnen?
Wil je kans maken op vrijkaarten voor WiSH Outdoor? Schrijf je dan nu in voor de WiSH Outdoor nieuwsbrief op www.wishoutdoor.com en maak om de week kans op vrijkaarten. Wat nog meer? Je kunt WiSH Outdoor Liken op Facebook of volgen op Twitter en dan maak je ook kans op tickets!

WiSH Outdoor: in search of happiness

This is our wonderlandVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-03-2012 om 13:30 door freddyadu8 | Translate:

Reacties (8)

Plaats reactie
iSenSe` 17-03-2012 @ 20:10:04

Dit jaar toch maar ff heen voor de B2B sets ofniet dan xD

ttthijss 17-03-2012 @ 20:20:06

heeeeeel vet dit!

Forbidden Phobia 18-03-2012 @ 12:24:37

Raw Stage _0_

nog harder 18-03-2012 @ 17:41:04

Dikke Raw Stage ! (l)

Anco 18-03-2012 @ 19:02:03

Yey! word weer flink feesten hier in het Beek en Donk

Khadber 19-03-2012 @ 10:32:40

Moah.. Zo veel samenwerkingen. Zie velen liever solo.. Toch kijken of ik kan gaan.

Pommer 19-03-2012 @ 10:39:14

Aanwezig!

maarten1410 20-03-2012 @ 00:45:35

Is er een reden waarom ze geen locatie op de poster of in de promotietekst zetten? Imposante lijst maar geen locatie, apart :P

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook