WiSH Outdoor 2013 kondigt officiële kaartverkoop met korting, eerste festivalnamen en teaser aan

Op zaterdag 2 maart om klokslag 12:00 uur, zal de officiële kaartverkoop van WiSH Outdoor 2013 van start gaan. Het festival, dat enkele weken geleden binnen 1,5 uur(!) ruim 4000 early bird tickets over de toonbank zag vliegen, zal dit jaar plaatsvinden op 6 en 7 juli in Beek en Donk.

Voor degenen die de early bird tickets net hebben mis gelopen hebben we nog een speciale kortings-actie: De eerste 1000 kopers van een zaterdag ticket én de eerste 500 kopers van een WOW! Ticket (combiticket) zullen €5 korting per ticket krijgen.

Eerste namen
Met veel trots presenteert WiSH Outdoor alvast een voorproefje van de ruim 200 artiesten die het programma van WiSH Outdoor zullen bekleden. Zo kunnen bezoekers onder meer gaan genieten van R3hab, die op internationaal gebied momenteel hoge ogen gooit met remixen voor o.a. Lady Gaga en Usher. Naast namen als de Donkey Rollers, Feestdjruud, de Belgische dance-koning Yves V en Murdock, zal niemand minder dan Nielson (beauty & de brains) voor het eerst kennis komen maken met het gezellige Laarbeek. Over enkele weken zal de officiële line-up release plaatsvinden.

This is our wonderland
Evenals voorgaande jaren, worden de bezoekers ondergedompeld in een fabelachtige sfeer waarbij kosten noch moeite worden gespaard om  de wondere wereld van WiSH Outdoor te laten schitteren. Het festival gaat dit jaar terug naar haar basis: this is our wonderland. Een plek waar creativiteit de vrije loop krijgt en waarbij alles in 360 graden vanuit het oogpunt van de festivalliefhebber wordt bekeken. Genieten met een hoofdletter G, daar gaat het om. Naast de betoverende decors waar WiSH Outdoor al jaren om bekend staat, gaat het festival aan de slag met een flinke dosis nieuwe elementen, vers van de tekentafel. Raak verdwaald in de creatieve jungle aan mini-area’s, trakteer jezelf op een van de vele culinaire belevenissen in een van de rustieke foodarea’s of ga op jacht naar je favoriete artiest; het kan allemaal op WiSH Outdoor!

Kaartverkoop – KORTING!!
Omdat de early bird verkoop in recordtijd is uitverkocht, adviseert de organisatie om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten in de reguliere kaartverkoop om teleurstellingen te voorkomen. Ben je op zaterdag 2 maart een van de eerste 1000 kopers van een zaterdagticket of een van de eerste 500 kopers van een combi-ticket, dan kun je nog eens rekenen op 5 euro extra korting per ticket! Omdat WiSH Outdoor graag studenten en cultuur een steuntje in de rug wil geven, zijn er tevens speciale CJP-tickets beschikbaar tegen een gereduceerd tarief. Tickets zijn vanaf zaterdag 2 maart, klokslag 12:00 uur, te verkrijgen via www.wishoutdoor.com. De lokale voorverkoop zal pas later van start gaan, indien het festival nog niet is uitverkocht.

Voor ticketprijzen en meer informatie m.b.t. WiSH Outdoor, kun je kijken op www.wishoutdoor.com.

Teaser
Een officiële teaser mag, voor een festival als WiSH Outdoor, natuurlijk ook niet ontbreken. Bekijk hieronder de teaser:

YouTube Preview Image

Volg WiSH Outdoor op Facebook en Twitter voor de laatste nieuwtjes rondom het festival.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 23-02-2013 om 20:30 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Snor 23-02-2013 @ 21:47:54

Vorig jaar optimaal genoten op dit feest, maar dat kwam voornamelijk door de TMS area, niet zozeer door de main area. En aangezien TMS dit jaar geen area host voor zover bekend (toch?) spring ik er niet meteen bovenop om kaartjes te halen..

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook