WiSH Outdoor 2013 presenteert met trots haar complete line-up en een nieuwe camping

Ook dit jaar staat er weer een zeer uitgebreide en aangename vrachtlading aan artiesten klaar om WiSH Outdoor op zijn kop te zetten. Vol trots presenteert de organisatie Zedd, Angger Dimas, R3hab, DI-RECT, Toneshifterz, Steve Rachmad en Yellow Claw. Maar er is nog veel en veel meer! Een volledig overzicht van de complete line-up is te vinden op de website www.wishoutdoor.com.

Camp WOW!
In navolging van de groeiende vraag vanuit binnen- en buitenland, presenteert het festival met trots Camp WOW!; de ultieme overnachtingslocatie tijdens een weekend WiSH Outdoor! Camp WOW!, gelegen in de groene weelde pal tegen het festivalterrein, zal van alle gemakken worden voorzien om er een onvergetelijk weekend van te maken. Om haar trouwe bezoekers tegemoet te komen krijgen zij als eerste de mogelijkheid om campingtickets te kopen. Op vrijdag 5 juli, 14:00 uur lokale tijd, zullen de poorten naar Camp WOW! worden geopend. ’s Avonds zal er een exclusieve pre-party plaatsvinden op de camping. Deze is uitsluitend toegankelijk voor de campingbezoekers. Meer informatie volgt spoedig!

Tickets
Camp WOW! tickets zijn één week lang exclusief verkrijgbaar voor de mensen die al een WiSH Outdoor 2013 ticket hebben besteld. Voor slechts 17,50 (ex. fee) is de bezoeker verzekerd van 3 dagen camping + een exclusieve pre-party! Wees er dan ook zeer snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar! Na het kopen van je camping-ticket biedt de organisatie een eenvoudige mogelijkheid om een dagticket te upgraden naar een combi-ticket.

Wil je meer informatie over tickets, de camping of WiSH Outdoor in het algemeen, kijk dan op www.wishoutdoor.com, volg WiSH Outdoor op Facebook via www.facebook.com/wishoutdoor of via Twitter op www.twitter.com/wishoutdoor.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 20-04-2013 om 11:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook