WiSH Outdoor 2013 presenteert nieuwe trailer

Na wederom een succesvolle, uitverkochte editie in 2012, zal WiSH Outdoor op 5, 6 en 7 juli alweer haar zevende verjaardag gaan vieren. Met meer dan 250 artiesten op haar affiche, biedt het festival ook dit jaar weer een ruime diversiteit aan (inter)nationale topartiesten. Na onder meer de presentatie van diverse nieuwe stages, een speciale WiSH Outdoor camping (Camp WOW!) en een pre-party op vrijdag 5 juli, heeft de organisatie van het festival haar officiële festival trailer gelanceerd.

WiSH Outdoor 2013 Trailer
In de aanloop naar het festival, heeft WiSH Outdoor traditiegetrouw haar online festival trailer deze week gepresenteerd. In tegenstelling tot de voorgaande jaren, licht de trailer tevens een tipje van de sluier op met betrekking tot de podia van WiSH Outdoor 2013. De trailer kan worden bekeken op de website van WiSH Outdoor of via de volgende url: http://www.youtube.com/watch?v=AS0bigBUoxg

Camp WOW!
In navolging van de groeiende (internationale) vraag naar overnachtingsmogelijkheden, is het dit jaar tevens mogelijk om te overnachten op de nieuwe WiSH Outdoor camping: Camp WOW!. De camping, die pal naast het festivalterrein gelegen is, zal van alle gemakken worden voorzien om bezoekers uit alle windstreken een zeer aangenaam weekend te bezorgen. Vrijdag 5 juli zal de officiële opening van de camping plaatsvinden en op maandagochtend 8 juli zullen de poorten weer sluiten. Bezoekers die zich verzekeren van een campingticket, worden op vrijdagavond tevens getrakteerd op een exclusieve pre-party, met o.a.  Firebeatz, The Partysquad, DiMaro ft. Little D en Candyland, de nieuwe trap-sensatie uit Amerika.

Busreizen
Naast de traditionele pendelbussen naar Eindhoven Centraal (voor slechts €9,50) die te vinden zijn op de WiSH Outdoor website,  biedt Event Travel tevens volledig verzorgde busreizen aan. Met ruim 106 opstapplaatsen door heel Nederland kunnen bezoekers uit heel Nederland gemakkelijk het festivalterrein bereiken. Meer informatie over deze georganiseerde reizen is te vinden op  www.event-travel.nl.

Wil je meer informatie over tickets, de camping of WiSH Outdoor in het algemeen, kijk dan op www.wishoutdoor.com, volg WiSH Outdoor op Facebook via www.facebook.com/wishoutdoor of via Twitter op www.twitter.com/wishoutdoor.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 31-05-2013 om 22:04 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook