WR1 Hardstyle stage @ Lakeside Festival 2014

Na een succesvolle editie in Mei 2014 zal op 30 Augustus voor de 7e keer het Lakeside Festival plaats vinden in Alphen a/d Rijn.Naast de inmiddels bekende mainstage zijn dit jaar ook de Dopenez stage (Urban meets House) en WR1 stage toegevoegd aan de line-up.

WR1 is het succesvolle hardstyle concept van Club Cell in Almere. Dit concept staat bekend om zijn goede sfeer, uitgebreide line-up’s en hun inzet voor talentvolle DJ’s.

Op 30 Augustus zal hun stage een gevarrieerde mix hebben tussen toonaangevende DJ’s en talenten uit de hardstyle-scene met o.a. Radical Redemption, Crypsis, Brennan Heart en The Darkraver. Daarnaast zullen ook talenten als Proto Bytez, bekend van Defqon.1 Festival en Denza eveneens bekend van Defqon.1 Festival en Mysteryland New York hun kunsten vertonen. Als hardstyle liefhebber mag je dit festival dus niet missen.

Line-up
Brennan Heart
Crypsis
Radical Redemption
The Darkraver
Denza
Decay & Block
Proto Bytez
Deazel
Contest winnaar
Hosted by: MC ISee en MC Democian

Voor de bezoekers heeft Lakeside Festival in samenwerking met Partybussen.nl verschillende busreizen georganiseerd, kijk op partybussen.nl voor meer informatie.

Tickets en meer informatie kan je vinden op www.lakesidefestival.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 24-08-2014 om 14:52 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook